a rampai lecsó2010.07.22.
03:13
volt egyszer egy falu úgy hívták, rampa. volt egy ember, aki ott született, de nem volt neve egészen addig, amíg onnan el nem származott.
amikor végre elszármazott onnan, az lett a neve, hogy rampai.
ez az ember nagyon jól tudott főzni, tökfőzelék, hal, slambuc, amit csak akarsz, de a legjobban az újrafelhasznált (recicled) lecsót tudta főzni.
és főzött is egy hatalmas nagy kondérban dankó lacival, aki nem dankófalváról származik, mert akkor dankói vagy még inkább dankai lenne a leve.
és ezek az emberek elhozták a lecsót, ez is itt péel, ez a rampai:

és mi így ettük a lecsót, a szép fehér tányérból, úri gyerök módjára:

és miután megettük a sok lecsót, és az össze tányérokat tisztára töröltük, írtunk egy hálaadó songot rampainak és dankainak. itt a song, bármilyen dallammal énekelhető, főleg lecsófőzés közben:
a lecsóban az a jó télen nyáron fogyasztható igazából nyáron van idénye mert az embernek ilyenkor jobban van igénye lecsóra
ami újrahasznosítható de hogy mi a titok nem tudható azt csak chef rampai tudja holnap az extasisban benne lesz mi a titka
(bocs, ma már nem írok több kínrímet. de lehet, hogy mégis.)
|