Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

blogzárás - nincs kegyelem miről beszélünk? - emlékeztető utolsó vacsora sanyibá majdnemgudbáj blogger módra döbrei dénes - lajkó félix: bőrkert tolnai dedikált balog bezárta, aztán döbrei és lajkó a tizedik napon moncsicsi tanulmányi kör - vannak tervei? bezárult a zenedoboz hommage à Bozsik Yvette társulat idegeneknek tilos mélység s aki ott csak hal fém, nem vas - hírnév holnaptól már úgy lesz a helyes megfejtők a nap mondata andaxinház - nincs mitől félni metanoia artopédia - tizenhárom hónap unokák színháza megkerült a fesztiválbarát az összes kerékpáros szobra helyett a tegnapi nap fotója lovak az ablakban aradi kamara viszont song - idegen toll van-e valahol becsületes megtaláló? gyerekességek, csillag börtön mégy ma a böribe? mi a fontosabb? a rampai lecsó zenedobozra kovászos uborkát katica felolvas nórinak a fesztiválbarát dala ön kéntes? de ki az a grotowski? yay, meg van a... yay, hol a... derevo - harlekin (ötödik nap) mi, akik itt vagyunk ki van a virág mögött? focus műhely - happy hour (negyedik nap) szakonyi györk - marginális (negyedik nap) hmg vonaton - utcajátékok tolnaiul nomen est omen - zenedoboz pintér béláék - szutyok, idegen tollakkal vicc demokráciára és zsarnokságra didergő - horváth mihály gimnázium napibalog (harmadik nap) az eszéki zsiráf góbirita (harmadik nap) a lüke fiú az elfekvőben (harmadik nap) szeretem az angyalokat (harmadik nap) symposion lift kiállításmegnyitó (harmadik harmadik hang színháza - f/eltűnések (második nap) zenedoboz - a vajdasági szív (második nap) tolnai ottó köszöntése, jelenkor (második a kisinyovi rózsa (első nap) keserédes, avagy megnyitó (első nap) azok a deszkák, az a színpad (első nap) nehéz a szívem - hajnóczy 12 (első nap) thealter lúkbekk 2009 thealter lúkbekk 2008 thealter lúkbekk 2007 thealter lúkbekk 2006

Videók

 

 

tolnai ottó köszöntése, jelenkor (második

2010.07.18.

10:53
esterházy péter kedves írással köszöntötte a hetvenéves tolnait. ha én lennék tolnai, ő meg én - ezzel kezdte. a versike vége pedig így szólt: én lennék hetven, ő meg három, rajta lenne a nadrágom.

én azért szeretnék tolnai ottó lenni, mert szeretném, hogy hetvenéves koromban engem is annyi szeretet vegyen körül, mint őt.

azért szeretnék tolnai ottó lenni, mert szeretnék részesülni abból a szeretet és tiszteletteljes barátságból, ahogyan őt tegnap a jelenkor irodalmi folyóirat köszöntötte.
azért is szeretnék tolnai ottó lenni, mert bennem még nincs meg az a bölcs derű, amivel szemléli a világot. meg azért is, mert az ex-tasisnak (fesztiválújság) ezt nyilatkozta arról, hogy a szövegeit most több darabban hallhatja viszont, ezt mondta: "Nagyon izgalmas helyzet ez számomra. Mert arról mit tud mondani az ember, hogy hetven éves lett? De az, hogy sok fiatal próbál reagálni az írásaimra, és előadást csinálni belőle, az gyönyörű.

Örülök ennek a szituációnak." és nem mellesleg azért is szeretnék egy kicsit tolnai ottó lenni, mert mindig is szerettem volna kék szemeket.a lap tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció