Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2010 / Július 24, Szombat

 

Előadás

Webnapló
blogzárás - nincs kegyelem miről beszélünk? - emlékeztető utolsó vacsora sanyibá majdnemgudbáj blogger módra döbrei dénes - lajkó félix: bőrkert tolnai dedikált balog bezárta, aztán döbrei és lajkó a tizedik napon moncsicsi tanulmányi kör - vannak tervei? bezárult a zenedoboz hommage à Bozsik Yvette társulat idegeneknek tilos mélység s aki ott csak hal fém, nem vas - hírnév holnaptól már úgy lesz a helyes megfejtők a nap mondata andaxinház - nincs mitől félni metanoia artopédia - tizenhárom hónap unokák színháza megkerült a fesztiválbarát az összes kerékpáros szobra helyett a tegnapi nap fotója lovak az ablakban aradi kamara viszont song - idegen toll van-e valahol becsületes megtaláló? gyerekességek, csillag börtön mégy ma a böribe? mi a fontosabb? a rampai lecsó zenedobozra kovászos uborkát katica felolvas nórinak a fesztiválbarát dala ön kéntes? de ki az a grotowski? yay, meg van a... yay, hol a... derevo - harlekin (ötödik nap) mi, akik itt vagyunk ki van a virág mögött? focus műhely - happy hour (negyedik nap) szakonyi györk - marginális (negyedik nap) hmg vonaton - utcajátékok tolnaiul nomen est omen - zenedoboz pintér béláék - szutyok, idegen tollakkal vicc demokráciára és zsarnokságra didergő - horváth mihály gimnázium napibalog (harmadik nap) az eszéki zsiráf góbirita (harmadik nap) a lüke fiú az elfekvőben (harmadik nap) szeretem az angyalokat (harmadik nap) symposion lift kiállításmegnyitó (harmadik harmadik hang színháza - f/eltűnések (második nap) zenedoboz - a vajdasági szív (második nap) tolnai ottó köszöntése, jelenkor (második a kisinyovi rózsa (első nap) keserédes, avagy megnyitó (első nap) azok a deszkák, az a színpad (első nap) nehéz a szívem - hajnóczy 12 (első nap) thealter lúkbekk 2009 thealter lúkbekk 2008 thealter lúkbekk 2007 thealter lúkbekk 2006

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Bozsik Yvette Társulat: Újravágva

24. Szombat 19:00     Régi Zsinagóga

70'

Mi lenne, ha alkalmat kapnánk arra, hogy a mai tudásunkkal és érzéseinkkel életünket, munkáinkat újrajátszhassuk, újravághassuk? Vajon amit akkor kihagytunk, néha nem értékesebb-e annál, mint amit megtettünk?
Ez az új előadás erről szól. Bozsik Yvette eddigi munkásságának különböző okokból, önként vagy kényszerűségből kimaradt jeleneteit idézi fel, értelmezi át és kreálja újjá. Ezekből a mozdulatmozaikokból áll össze a kép. A múlt jelenné válik.

„Mi történik, ha egy társulat elveszti a vezetőjét, megszűnik a mondanivalója, és válságba kerül… Veled is megtörténhet.”

szereplők: Amândio Cardoso, Barkó Tamás, Fülöp Tímea, Gombai Szabolcs, Hasznos Dóra, Kalmár Attila, Krausz Alíz, Tallós Andrea, Samantha Kettle, Szakonyi Györk, Vati Tamás, Vislóczki Szabolcs
videófelvételről közreműködik: Elek Ferenc
hang: Kondás Zoltán
jelmez: Juristovszky Sosa
fény: Pető József
tér: Vati Tamás
zene: Philip Heritier, Yonderboi
videó: Hörcher Gábor
koreográfus asszisztensek: Krausz Alíz, Vislóczki Szabolcs
kreatív producer: Iványi Marcell
rendező-koreográfus: Bozsik Yvette

www.ybozsik.hu

Támogató: Szerencsejáték Zrt.

Kritikák:
tancelet.hu
tanckritika.hu
ellenfeny.hu
mancs.hu
mno.hu
revizoronline.com
es.hu
kulturpart.hu
kultura.hu

A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció