Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

most már valóban vége - blogzárás fesztiválajándék, önkéntesbúcsú a zsinakertben thealterkék - idegen tollakkal bréking nyúz: rabló támadt a thealter közönségére! kellemetlen bejelentés mady baby - tipikus K európa one girl - béres márta cool show napi p-teszt (érti, aki érti) táncos webmumus odaszólások balogi arany aradi kamara/góbi rita utolsó tangója felkészülni a hangulatra -pillanat, képek a zsinából testodüsszeia - aki nem félt, az bement trefeliék a téren tapsolj jelnyelven, és dont forgetit! india, szerelem drámais vissza a természetbe tapsolj, ha tudsz jelnyelven - és dontforget it! metanoia, 13 hónap idén is vége van, de fejben még nincs hungarian belmondo othello - végre tánc! visszautasíthatatlan ajánlat közkívánatra: önkéntes song freddy krueger, karistolj még! bach szvit no1 prelude kdsz: éljen a szerelem édes enikő a csillag börtönben szakadékszél józsika csütörtököt songok napja is meg nem is mtk: az anya arca sötét betöretlen csikók a soha vissza nem térő/pintér béla társulata hová szaladsz, kislány? tenap megnyitotta, aludtunk rá egyet nora reloaded/kezdjük a végén és a nulladik napon rasszista-e vagy? pandorama/szóról szóra kvartett bloggerszív párbeszéd minden megvan/ha nem vagy ott, akkor halott U21 - visszaszámlálás

Videók

 

 

U21 - visszaszámlálás

2011.07.15.

18:15

u21
az utánpótlás.
még csak július tizenötödike van, de már tudom: négyet kell aludni, és akkor elkezdődik a 21.
mit csinál az ember 21 évesen? jó esetben mindjárt végez az egyetemen, álmai vannak, és még mindig hisz a világ ártatlanságában.

én 21 évesen már kisbabát vártam. akkor nekem átfordult a világ valami egészen másba: készülődtem az anyaságra - és jöttek azok az évek, amikor egy kicsit elszakadtam a thealtertől.

de a fesztivál nem haragudott érte.

amikor évekkel később, mint tékozló gyermek, visszafogadott, hagyta, hogy süttessem arcom a zsina kertjében, beszívjam a színpad forró, poros illatát, hagyta, hogy ott legyek nézőként, bloggerként, majd - egyszer, csakis egyetlen egy darab erejéig - előadóként.

szeretem.
múlhatatlan, olthatatlan, elfogult szeretettel.

engedjétek, hogy ez a szeretet, ez a rajongás, ez a fesztivál titeket is elcsábítson.
gyertek, és tapsoljatok azoknak, akik mi is lehetnénk, akik mi is voltunk néhány évtizeddel, pár évvel ezelőtt: a szemtelen, dacos, odamondogató ifjúságnak.

legyen ez a fesztivál mindannyiunk számára emlékezetes, különleges, örömteli és nagyszerű.

isten éltessen, te, most már amerikában is nagykorú thealter!

megingadhatatlan híved:
nyemcsok éva eső fesztiválblogger
(nyemcsok.eva@gmail.com)
((annál is inkább, mert a thealter webnaplója most ünnepli 5. születésnapját.))

és akkor idéznék a gyors reagálású kavics e-mailjéből: "Hát az lehet, hogy ötéves a blog, de hatodszor van, ammá istibizti:)"

fogjuk a hőségre, elszámoltam:))a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció