Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

most már valóban vége - blogzárás fesztiválajándék, önkéntesbúcsú a zsinakertben thealterkék - idegen tollakkal bréking nyúz: rabló támadt a thealter közönségére! kellemetlen bejelentés mady baby - tipikus K európa one girl - béres márta cool show napi p-teszt (érti, aki érti) táncos webmumus odaszólások balogi arany aradi kamara/góbi rita utolsó tangója felkészülni a hangulatra -pillanat, képek a zsinából testodüsszeia - aki nem félt, az bement trefeliék a téren tapsolj jelnyelven, és dont forgetit! india, szerelem drámais vissza a természetbe tapsolj, ha tudsz jelnyelven - és dontforget it! metanoia, 13 hónap idén is vége van, de fejben még nincs hungarian belmondo othello - végre tánc! visszautasíthatatlan ajánlat közkívánatra: önkéntes song freddy krueger, karistolj még! bach szvit no1 prelude kdsz: éljen a szerelem édes enikő a csillag börtönben szakadékszél józsika csütörtököt songok napja is meg nem is mtk: az anya arca sötét betöretlen csikók a soha vissza nem térő/pintér béla társulata hová szaladsz, kislány? tenap megnyitotta, aludtunk rá egyet nora reloaded/kezdjük a végén és a nulladik napon rasszista-e vagy? pandorama/szóról szóra kvartett bloggerszív párbeszéd minden megvan/ha nem vagy ott, akkor halott U21 - visszaszámlálás

Videók

 

 

a soha vissza nem térő/pintér béla társulata

2011.07.22.

09:09

Pintér Béla és Társulata (Budapest): A soha vissza nem térőSzereplők:
Kuncz: Roszik Hella
Törő: Szamosi Zsófia
Bodolay: Thuróczy Szabolcs
Hoffman: Friedenthal Zoltán
Mr. Freeman: Pintér Béla
Mr. Goodman: Quitt László
zongorista: Kéménczy Antal

 

pintér béla forevör.
az a dal - bárcsak még egyszer hallhatnám!

pintér béla azért jó nekem, mert amikor elindul egy története, és benne vagyok végre én is, mert magával ragad, akkor egy idő után újra kilök, mert kiderül, hogy nem is arról szól, amiről hittem, hogy szól.
pintér béla azért jó nekem, mert a darabjai végén mindig úgy érzem, hogy kiss ottóra hivatkozzak: mint akit egy biciklipompával fejbe vágtak.
fatalisztán az ígéretek földje a négyszemélyes vállalkozásnak, csődtől mentő utolsó lehetőség, a soha vissza nem térő alkalom.
soha vissza nem térő ebben a darabban az alkalom,
valakinek az élete,
a bocsánatkérés elszalasztott pillanata.mindegy, hogy az átkos után 21 évvel magyarországon járunk vagy fatalisztánban, ahol a nőknek csadort kell viselniük, míg a férfi fejéhez, akivel a férjét megcsalta, gépfegyvert fognak, hogy a nőt agyon verje.
és a férfi üt, mert a férfi gyáva, mert a férfi jobban félti az életét, mint ahogyan a nőt szereti. (nyugi. fordított esetben a nő is ezt tenné)
és fatalisztánban, ahová vastag szivarokon, koktélon, csalárdul meggyalázott cégtárson át vezet az út, minden lehetséges, de leginkább az, hogy a sors gondoskodik arról: aki csal, aki hazug, aki gonosz, aki kegyetlen, az elbukjon.
a mindenki által ismert mozgalmi indulók dallamára írt szellemes szöveg már az els percekben nevetésre késztet, de ahogy halad előre az idő, egyre kevéssé van kedvünk nevetni.
nem szégyen: a végén a webnapló szerzőjének könnye is kicsordul, még hozzá az előadáson szám szerint a negyedik alkalommal.
az első három könnyezés okát nem árulhatom el.
pintér béla forevör.
a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció