Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

most már valóban vége - blogzárás fesztiválajándék, önkéntesbúcsú a zsinakertben thealterkék - idegen tollakkal bréking nyúz: rabló támadt a thealter közönségére! kellemetlen bejelentés mady baby - tipikus K európa one girl - béres márta cool show napi p-teszt (érti, aki érti) táncos webmumus odaszólások balogi arany aradi kamara/góbi rita utolsó tangója felkészülni a hangulatra -pillanat, képek a zsinából testodüsszeia - aki nem félt, az bement trefeliék a téren tapsolj jelnyelven, és dont forgetit! india, szerelem drámais vissza a természetbe tapsolj, ha tudsz jelnyelven - és dontforget it! metanoia, 13 hónap idén is vége van, de fejben még nincs hungarian belmondo othello - végre tánc! visszautasíthatatlan ajánlat közkívánatra: önkéntes song freddy krueger, karistolj még! bach szvit no1 prelude kdsz: éljen a szerelem édes enikő a csillag börtönben szakadékszél józsika csütörtököt songok napja is meg nem is mtk: az anya arca sötét betöretlen csikók a soha vissza nem térő/pintér béla társulata hová szaladsz, kislány? tenap megnyitotta, aludtunk rá egyet nora reloaded/kezdjük a végén és a nulladik napon rasszista-e vagy? pandorama/szóról szóra kvartett bloggerszív párbeszéd minden megvan/ha nem vagy ott, akkor halott U21 - visszaszámlálás

Videók

 

 

bréking nyúz: rabló támadt a thealter közönségére!

2011.07.25.

22:45

rabló támadt a thealter közönségére!!!
m. iffy fekete harisnyával a fején tört be a régi zsinagóga kertjébe vasárnap éjjel, és fegyvert szegezve az utolsó előadásról kiáramló nézőkre, a színházjegyeiket követelte.a magából kikelve ordítozó, fegyverével hadonászó nyúlról (aki annyira rázkódott az idegtől, hogy a rendőrség nem tudott róla éles fényképet készíteni) kiderült: évek óta - pontosan 21 esztendeje - gyűjti a thealter előadásaira szóló színházjegyeket.

mivel tavaly, a 20., jubileumi fesztiválon, és idén is a nézők relikviaként őrizték jegyeiket, nem dobálták el, m iffy nem tudta a földről a zsinagóga zárása után begyűjteni a míves tervezésű tiketteket.

idén már nem bírta türtőztetni magát, eldöntötte: jegyet rabol.

a rendőrség nyomozást indított a rabló nyúl ellen.


a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció