Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

most már valóban vége - blogzárás fesztiválajándék, önkéntesbúcsú a zsinakertben thealterkék - idegen tollakkal bréking nyúz: rabló támadt a thealter közönségére! kellemetlen bejelentés mady baby - tipikus K európa one girl - béres márta cool show napi p-teszt (érti, aki érti) táncos webmumus odaszólások balogi arany aradi kamara/góbi rita utolsó tangója felkészülni a hangulatra -pillanat, képek a zsinából testodüsszeia - aki nem félt, az bement trefeliék a téren tapsolj jelnyelven, és dont forgetit! india, szerelem drámais vissza a természetbe tapsolj, ha tudsz jelnyelven - és dontforget it! metanoia, 13 hónap idén is vége van, de fejben még nincs hungarian belmondo othello - végre tánc! visszautasíthatatlan ajánlat közkívánatra: önkéntes song freddy krueger, karistolj még! bach szvit no1 prelude kdsz: éljen a szerelem édes enikő a csillag börtönben szakadékszél józsika csütörtököt songok napja is meg nem is mtk: az anya arca sötét betöretlen csikók a soha vissza nem térő/pintér béla társulata hová szaladsz, kislány? tenap megnyitotta, aludtunk rá egyet nora reloaded/kezdjük a végén és a nulladik napon rasszista-e vagy? pandorama/szóról szóra kvartett bloggerszív párbeszéd minden megvan/ha nem vagy ott, akkor halott U21 - visszaszámlálás

Videók

 

 

hungarian belmondo

2011.07.24.

12:56
Neptun Brigád-Manna Produkció (Budapest): A magyar Belmondó

előadja: Baksa Imre szöveg: Baksa Imre, Rába Roland látvány: Borovi Dániel asszisztens: Nagy Dóra produkciós vezető: Gáspár Anna rendező: Rába Roland

ahol a béka megjelenik, ott halál van.
másoknak inkább eső, de baksa imrének halál.
vagy vészjósló jelzés, hogy valami rossz következik.

a főhős balesetet sz enved. koponyára betörik, csigolyái, lába el, arcát 44 darabból építik fel. elmeséli a balesetet, majd a gyógyulás hónapjait, hogy végül eljussunk a szexfüggő fiatalember életének lényegéhez.
a nőkhöz.
a két nő
a 12 éves
a sz űz
a másik szűz csaj a pepsi szigeten
és ott van a kórházi takarítónő
meg a kórházi gyógytornásznő, carmen. "őt kívánom"imi honnan tudja, hogy szexfüggő, ha általában részeg volt közben és nem emlékszik semmire?

megtudhatjuk imi összes titkait. hogy retteg az aids-től. hogy nem használ óvszert. hogy milyen szavakat használ a szexre. hogy mi történik amikor elmegy az aids tesztje eredményéért. hogy fél a haláltól, de dacból egy időben azért sem használt óvszert.  hogy az anyukája, aki állítólag nem érintette meg, nem ölelte meg, paranoiás volt, és furcsán nevetett.ez a darab olyan volt nekem, mint az embereknek a szüleik szexuális élete. tudják, hogy van, de az istennek se akarnak róla tudni. látni pedig - na, azt a legszörnyűbb álmaikban sem akarják.

ettől és a kurta-furcsa végétől függetlenül nem volt rossz.


ui:
sok  magyar akart már külföldi lenni. ez szomorú.
belmondó sosem akart magyar lenni. jó volt neki úgy, ahogy. szerintem. ez is szomorú.
a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció