Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

most már valóban vége - blogzárás fesztiválajándék, önkéntesbúcsú a zsinakertben thealterkék - idegen tollakkal bréking nyúz: rabló támadt a thealter közönségére! kellemetlen bejelentés mady baby - tipikus K európa one girl - béres márta cool show napi p-teszt (érti, aki érti) táncos webmumus odaszólások balogi arany aradi kamara/góbi rita utolsó tangója felkészülni a hangulatra -pillanat, képek a zsinából testodüsszeia - aki nem félt, az bement trefeliék a téren tapsolj jelnyelven, és dont forgetit! india, szerelem drámais vissza a természetbe tapsolj, ha tudsz jelnyelven - és dontforget it! metanoia, 13 hónap idén is vége van, de fejben még nincs hungarian belmondo othello - végre tánc! visszautasíthatatlan ajánlat közkívánatra: önkéntes song freddy krueger, karistolj még! bach szvit no1 prelude kdsz: éljen a szerelem édes enikő a csillag börtönben szakadékszél józsika csütörtököt songok napja is meg nem is mtk: az anya arca sötét betöretlen csikók a soha vissza nem térő/pintér béla társulata hová szaladsz, kislány? tenap megnyitotta, aludtunk rá egyet nora reloaded/kezdjük a végén és a nulladik napon rasszista-e vagy? pandorama/szóról szóra kvartett bloggerszív párbeszéd minden megvan/ha nem vagy ott, akkor halott U21 - visszaszámlálás

Videók

 

 

fesztiválajándék, önkéntesbúcsú a zsinakertben

2011.07.25.

22:54fesztiválajándék azoknak jár, akik ott voltak és dolgoztak.
együtt lélegeztek a thealterrel.
az utolsó utáni napon - ez mindig hétfő - a stáb tagjai a zsina kertjében gyűlnek össze egy utolsó vacsorára.
az idei marhapörkölt felülmúlhatatlan és jövőbe mutatóra sikeredett.
az ajándékok sorába - fekete-fehér fotó bekeretezve, pokémon kulcstartó, kis szakés pohár, világító hűtőmágnes - idén a fából faragott hajók léptek be.
még csak el sem kellett a tengerre utazni érte.
én kaptam egy púderkompaktot is, két tükör van benne. biztosan azért, mert így könnyebb lesz hajnal négykor kinézni a betűket a fejemből.
hamarosan ki is próbálom!
mondjuk jövőre, veletek, ugyan itt?


a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció