Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

blogbezár, vége, vége van nem történhet semmi rossz másnap - önkéntesbúcsú cipoek a thealter kedvenc tere, a régi zsina a blogger legjei mégnincsvége egészen bitef és grad - eltáncolni mindent egyre megy fesztzár kenyérrel a zsebben - égi áldás sanyibá, a beksztédzs vmg jövőképtelen - hazudjak? révész robinak szabadságra fel! - úszóház módra no merci szong a vojőr mesterlövész fontos tudni, hogy mi mennyi a ház szelleme- az én történetem a ház szelleme - utcaszínház alkotóközösség tanya k. és yael k. - neked melyik a kedvenc főbűnöd? andaxínház - nekem már könnyű a szívem besse danse - megkomponált kiszámíthatatlanság ronald mcdonald, a gyilkos bohóc tükrön túl szong TÁP Színház - Черенадраг andaxínház - a szembenézetés színháza útlevél, fogkefe - határvadász drámaisok helyreigazítás szégyen szlovén exportra réti anna: vis-a-vis csillag börtön: székelylend a méltatlankodó sisak lia szerint a kispál meg a kiscsillag idei önkéntes szong kritikus szekció - pintér bélával csáki judit beszélgetett andaxínház - csütörtök k2 azt a csöndet -a bátrak színháza siker és örök élet garantált lárpúr lába ivo dimcsev i*on nemdakota közmondás kaisers tv, ungarn - pintér béláéktól parastúdió/nemezis andaxínház: beavatkozások - törékeny az élet nagy kérdése hmg határvadász képekben keresztelő passport1 - újabb balta a fejbe pincér géza és a tündöklő középszer újrahsznosítás, brénsztorming recycled by gera judit dudaéva: stopango thealterbaráth szakmai beszélgetés: ágens, pitbull a pitbull cselekedetei a fesztiválfüzetek természetrajza ágens: inTime betűfiúcska passport2 - már megint balta a fejbe az égbolt zár, a kiállítás megnyit hétfői jegyes song a fesztiválblogger kéretlen monológja Már csak hármat alszunk

Videók

 

 

szakmai beszélgetés: ágens, pitbull

2012.07.25.

11:50a fesztiválon Kritikus szekció: szakmai beszélgetések minden délután címmel találkozhat a közönség az előző napi előadások alkotóival. kedden ágens és a titkos társulat volt proics lilla vendége a kass galériában.

Ágens Társulat (Budapest): nőInTime - R. W. Fassbinder Petra von Kant keserű könnyei című műve alapján, vendégek: Ágens, Bakos Éva, Madák Zsuzsanna.

ágens: az elmúlt két évben a társulat korábbi tagjai tetszhalott állapotban dolgoztak külön-külön. akkor döntöttem el, hogy többet nem hagyjom magam kiszolgáltatni. több lábon álló, új életet építettem fel, hogy valamiből meg tudjak élni és szakmai nexusban tudjak létezni. a társulat tagjaival a találkozások ünnepivé váltak, kavargunk térben és időben. mindig találok új embereket, akikből elkezdek építkezni. az intime egy trilógia harmadik előadása, az Ira és a Fatum után készült el, az anyag vezette a történetet.  imádtam ezt a darabot és meg akartam csinálni. az első próbára víziókat vittem. most 12 lovászfiúval dolgozom falun, rendkívül nehéz velük dolgozni, fél évbe telt, míg felépítettük azt a nyelvi világot, amiben megértik egymást.
madák zsuzsanna: ágenssel nem könnyű együtt dolgozni, intenzíven együtt dolgozni valakivel mindig nehéz.
bakos éva: ágensre jellemző az egyetemes érzékenység, a világához a spiritualizmus elemei közel állnak.
proics lilla: a nézői reakciók ritkák, a közönség túl semleges.
ágens: amikor kimegy egy néző, ágens halálosan megsértődök (mosolyog),  de nincs semmi bajom vele.
bakos éva: nem tudható, hogy miért megy ki valaki, mert rosszul lett, mert melege van, erről a színésznek nincs előképe.  Titkos Társulat (Budapest): Kárpáti Péter: A Pitbull cselekedetei
Vendégek: Stork Natasa,  Kárpáti Péter, Lőrincz Zsuzsa
kárpáti péter: a darab nem ennyi nézőre van írva, mint amennyien a rongykocsmában voltak, a végére elfogyott a levegő, az előadás elfáradt. minél kevesebben vannak, annál szellősebben, szebben lehet játszani. a nézők úgy érzik, mintha bevonnák őket, de nem vonjuk be, csak bent vannak egy lakásban. mindig valakitől rettegniük kell, a nézők érezzék, hogy ők a betolakodók ebben a szűk térben.
proics lilla: a cserepadról nagyon nehéz bejönni a második félidőre.
lőrincz zsuzsa: nézem a darabot, nevetgélek, és meg is ijedek, amikor Zsolt megszólít.
proics lilla: van-e különbség a kőszínházi próba és egy titkos társulati próba között?
stork angéla: különböző keretekvannak, és azon belül az ember mindig keresi a szabadságát.


a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció