Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

blogbezár, vége, vége van nem történhet semmi rossz másnap - önkéntesbúcsú cipoek a thealter kedvenc tere, a régi zsina a blogger legjei mégnincsvége egészen bitef és grad - eltáncolni mindent egyre megy fesztzár kenyérrel a zsebben - égi áldás sanyibá, a beksztédzs vmg jövőképtelen - hazudjak? révész robinak szabadságra fel! - úszóház módra no merci szong a vojőr mesterlövész fontos tudni, hogy mi mennyi a ház szelleme- az én történetem a ház szelleme - utcaszínház alkotóközösség tanya k. és yael k. - neked melyik a kedvenc főbűnöd? andaxínház - nekem már könnyű a szívem besse danse - megkomponált kiszámíthatatlanság ronald mcdonald, a gyilkos bohóc tükrön túl szong TÁP Színház - Черенадраг andaxínház - a szembenézetés színháza útlevél, fogkefe - határvadász drámaisok helyreigazítás szégyen szlovén exportra réti anna: vis-a-vis csillag börtön: székelylend a méltatlankodó sisak lia szerint a kispál meg a kiscsillag idei önkéntes szong kritikus szekció - pintér bélával csáki judit beszélgetett andaxínház - csütörtök k2 azt a csöndet -a bátrak színháza siker és örök élet garantált lárpúr lába ivo dimcsev i*on nemdakota közmondás kaisers tv, ungarn - pintér béláéktól parastúdió/nemezis andaxínház: beavatkozások - törékeny az élet nagy kérdése hmg határvadász képekben keresztelő passport1 - újabb balta a fejbe pincér géza és a tündöklő középszer újrahsznosítás, brénsztorming recycled by gera judit dudaéva: stopango thealterbaráth szakmai beszélgetés: ágens, pitbull a pitbull cselekedetei a fesztiválfüzetek természetrajza ágens: inTime betűfiúcska passport2 - már megint balta a fejbe az égbolt zár, a kiállítás megnyit hétfői jegyes song a fesztiválblogger kéretlen monológja Már csak hármat alszunk

Videók

 

 

szabadságra fel! - úszóház módra

2012.07.29.

16:22

Lengyel Katalin – Somló Dávid – Vass Imre (Budapest): Szabadságra fel!
25. Szerda 22:30     Szabadság Úszóház
60'
koncepció, koreográfia, előadás: Lengyel Katalin, Somló Dávid, Vass Imre
zene: Somló Dávidfotó: révész róbert

a helyspecifikus előadások vízi helyszíne az idén ötven éves szabadság úszóház - állandóság a változásban.
nagyon vártam ezt az előadást, talán túlságosan is nagy várakozással mentem neki.
mert ezen az úszóházon már voltam nyolcvanas partin és sörözni, ismerem a tereit, és találkoztam már az első látásra kissé barátságtalannak tűnő, zárt közösség tagjaival.
az úszóházak szegedicumok (sicc!), az úszóházi lét titokzatos, zárt körű klub, nem
lehet oda csak úgy bemenni!
talán a hűvös éjszaka, talán a tisza felől érkező permet, ami néhány perc alatt átnedvesítette a pulóveremet, talán az előadás kezdésének türelmet meghaladó csúszása - tehát a körülmények szerencsétlen összjátékából adódó rosszkedv is tett rá egy lapáttal, hogy inkább ideges és elutasító voltam és nyitott.
sajnálom, hogy az első napra mentem el - úgy éreztem, hogy a darab még nincs kész, és a színészek a kezdés előtti izgalmukat az első jó fél órában sem tudták levetkőzni.
megnyugtató, hogy a második előadás jobb volt, akik még az elején kétségek között vergődtek, végül jól érezték magukat - derült ki röpke közvélemény-kutatásomból.a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció