Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

blogbezár, vége, vége van nem történhet semmi rossz másnap - önkéntesbúcsú cipoek a thealter kedvenc tere, a régi zsina a blogger legjei mégnincsvége egészen bitef és grad - eltáncolni mindent egyre megy fesztzár kenyérrel a zsebben - égi áldás sanyibá, a beksztédzs vmg jövőképtelen - hazudjak? révész robinak szabadságra fel! - úszóház módra no merci szong a vojőr mesterlövész fontos tudni, hogy mi mennyi a ház szelleme- az én történetem a ház szelleme - utcaszínház alkotóközösség tanya k. és yael k. - neked melyik a kedvenc főbűnöd? andaxínház - nekem már könnyű a szívem besse danse - megkomponált kiszámíthatatlanság ronald mcdonald, a gyilkos bohóc tükrön túl szong TÁP Színház - Черенадраг andaxínház - a szembenézetés színháza útlevél, fogkefe - határvadász drámaisok helyreigazítás szégyen szlovén exportra réti anna: vis-a-vis csillag börtön: székelylend a méltatlankodó sisak lia szerint a kispál meg a kiscsillag idei önkéntes szong kritikus szekció - pintér bélával csáki judit beszélgetett andaxínház - csütörtök k2 azt a csöndet -a bátrak színháza siker és örök élet garantált lárpúr lába ivo dimcsev i*on nemdakota közmondás kaisers tv, ungarn - pintér béláéktól parastúdió/nemezis andaxínház: beavatkozások - törékeny az élet nagy kérdése hmg határvadász képekben keresztelő passport1 - újabb balta a fejbe pincér géza és a tündöklő középszer újrahsznosítás, brénsztorming recycled by gera judit dudaéva: stopango thealterbaráth szakmai beszélgetés: ágens, pitbull a pitbull cselekedetei a fesztiválfüzetek természetrajza ágens: inTime betűfiúcska passport2 - már megint balta a fejbe az égbolt zár, a kiállítás megnyit hétfői jegyes song a fesztiválblogger kéretlen monológja Már csak hármat alszunk

Videók

 

 

dudaéva: stopango

2012.07.25.

12:18Duda Éva Társulat (Budapest): Stop ’n’ Go - akció-performansz
24. Kedd 18:00     Régi Zsinagóga
50'
alkotók, előadók: Gulyás Anna, Jónás Zsuzsa, Lázár Eszter, Simkó Beatrix, Bordás Emil, Csuzi Márton, Grecsó Zoltán, Mikó Dávid
zeneszerző: montázs, Kunert Péter
fény: Fogarasi Zoltán
élő zene: Farkas Izsák
koreográfus: Duda Éva


duda éva és társulata szeretnivaló darabbal ajándékozta meg a thealter közönségét kedd este. humor, szellem, kiváló táncosok és nagyon, nagyon jó zene, ötletes megoldások.
kosárlabdázni labda nélkül? lehet.

táncetüdök egymásutánja, amelyben mindenki megmutathatja önmagát. kis kamaradarabok gyöngyszemei alkotják a láncot, amit az előadás végén magunkkal vihetünk.
lehet hegedű dallama, lehet fekete rap, a táncosok minden stílusban otthon vannak.
számomra ez (és most, szerdán, a thealter 3. napján hajlandó vagyok kijelenteni) a fesztivál legkedvesebb, legsokszínűbb, legjókedvűbb előadása.

külön gratuláció kerekes izsáknak (hegedű), mindenért, de leginkább az előadás végén eljátszott we'll rock you feldolgozásért. (nagyon boldog lennék, ha ezt megkaphatnám valamilyen formában:)köszönöm, gyerekek!

nyemcsok.eva@gmail.com
a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció