Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

blogbezár, vége, vége van nem történhet semmi rossz másnap - önkéntesbúcsú cipoek a thealter kedvenc tere, a régi zsina a blogger legjei mégnincsvége egészen bitef és grad - eltáncolni mindent egyre megy fesztzár kenyérrel a zsebben - égi áldás sanyibá, a beksztédzs vmg jövőképtelen - hazudjak? révész robinak szabadságra fel! - úszóház módra no merci szong a vojőr mesterlövész fontos tudni, hogy mi mennyi a ház szelleme- az én történetem a ház szelleme - utcaszínház alkotóközösség tanya k. és yael k. - neked melyik a kedvenc főbűnöd? andaxínház - nekem már könnyű a szívem besse danse - megkomponált kiszámíthatatlanság ronald mcdonald, a gyilkos bohóc tükrön túl szong TÁP Színház - Черенадраг andaxínház - a szembenézetés színháza útlevél, fogkefe - határvadász drámaisok helyreigazítás szégyen szlovén exportra réti anna: vis-a-vis csillag börtön: székelylend a méltatlankodó sisak lia szerint a kispál meg a kiscsillag idei önkéntes szong kritikus szekció - pintér bélával csáki judit beszélgetett andaxínház - csütörtök k2 azt a csöndet -a bátrak színháza siker és örök élet garantált lárpúr lába ivo dimcsev i*on nemdakota közmondás kaisers tv, ungarn - pintér béláéktól parastúdió/nemezis andaxínház: beavatkozások - törékeny az élet nagy kérdése hmg határvadász képekben keresztelő passport1 - újabb balta a fejbe pincér géza és a tündöklő középszer újrahsznosítás, brénsztorming recycled by gera judit dudaéva: stopango thealterbaráth szakmai beszélgetés: ágens, pitbull a pitbull cselekedetei a fesztiválfüzetek természetrajza ágens: inTime betűfiúcska passport2 - már megint balta a fejbe az égbolt zár, a kiállítás megnyit hétfői jegyes song a fesztiválblogger kéretlen monológja Már csak hármat alszunk

Videók

 

 

másnap - önkéntesbúcsú

2012.07.30.

20:34elindulunk és kezdődik az álca-életünk megint.
bebábozódik magyarország egyetlen közössége, amely így, ebben a formában csak évente egyszer van együtt, egy hétig, tíz napig.

a vasárnapi fesztiválzárást hagyományosan másnap mindig közös ebéd követi - balog józsi slambucot főzött, repetáztam is belőle, annyira finom volt.

az önkéntes ebéd a thealter hivatalos lezárása. még egyszer összejövünk, és aztán szétszéledünk a szélrózsa minden irányába.


fotók: révész róbert

idén crocs papucsokra való díszt kaptunk ajándékba - és rengeteg nagyszerű előadást.ehhez kellettek előadások, lelkes és kitartó közönség, és nem utolsó sorban önkéntesek, akik söpörtek, szedték és adták a jegyet, felmostak, húst vettek a hentesnél, kenyeret a péknél egy-egy előadáshoz, kísérték és segítették a csoportokat, és napi 20 órában talpon voltak.


köszönet a thealter önkénteseinek: Antal Gábor, Benyovszky Flóra, Bitter Csilla Enikő, Bodor Panna, Borbelj Eva, Ertl Dóri, Fekete Zsófi, Gera Judit, Gulyás Nóri, László Zsuzsi, Módra Gábor, Nagy Ágoston, Pál-Kovács Ramóna, Petró Annamari, Petró Juli, Rostás Mónika, Sábity Lenke, Simonyi Anett Hedvig, Tóth Emese, Tóth Hajna, Vámos Barbara, Varga Dóra, Zemliczki Éva.a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció