Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

blogbezár, vége, vége van nem történhet semmi rossz másnap - önkéntesbúcsú cipoek a thealter kedvenc tere, a régi zsina a blogger legjei mégnincsvége egészen bitef és grad - eltáncolni mindent egyre megy fesztzár kenyérrel a zsebben - égi áldás sanyibá, a beksztédzs vmg jövőképtelen - hazudjak? révész robinak szabadságra fel! - úszóház módra no merci szong a vojőr mesterlövész fontos tudni, hogy mi mennyi a ház szelleme- az én történetem a ház szelleme - utcaszínház alkotóközösség tanya k. és yael k. - neked melyik a kedvenc főbűnöd? andaxínház - nekem már könnyű a szívem besse danse - megkomponált kiszámíthatatlanság ronald mcdonald, a gyilkos bohóc tükrön túl szong TÁP Színház - Черенадраг andaxínház - a szembenézetés színháza útlevél, fogkefe - határvadász drámaisok helyreigazítás szégyen szlovén exportra réti anna: vis-a-vis csillag börtön: székelylend a méltatlankodó sisak lia szerint a kispál meg a kiscsillag idei önkéntes szong kritikus szekció - pintér bélával csáki judit beszélgetett andaxínház - csütörtök k2 azt a csöndet -a bátrak színháza siker és örök élet garantált lárpúr lába ivo dimcsev i*on nemdakota közmondás kaisers tv, ungarn - pintér béláéktól parastúdió/nemezis andaxínház: beavatkozások - törékeny az élet nagy kérdése hmg határvadász képekben keresztelő passport1 - újabb balta a fejbe pincér géza és a tündöklő középszer újrahsznosítás, brénsztorming recycled by gera judit dudaéva: stopango thealterbaráth szakmai beszélgetés: ágens, pitbull a pitbull cselekedetei a fesztiválfüzetek természetrajza ágens: inTime betűfiúcska passport2 - már megint balta a fejbe az égbolt zár, a kiállítás megnyit hétfői jegyes song a fesztiválblogger kéretlen monológja Már csak hármat alszunk

Videók

 

 

révész robinak

2012.07.29.

23:24

hét évig elviselni valakit, aki előadásról előadásra mellett ül, előtted egy lépéssel megy be, és másféllel jön ki - felér már egy házassággal is.
hét évig részese lenni valaki életének heti hét, havi olykor tíz napon át minden egyes nyáron - felér már egy rossz házassággal is.
hét évig hallgatni valakinek a morgását - nincs fény, unom, éhes vagyok, pisilni kell - felér egy jó házassággal is.
elvisel, elviselem.
ha lökdösöm a székét, csak csúnyán néz, de nem nagyon szól rám.
ha lökdösi a székemet - ő nem szokta lökdösni.
végtelenül jó szívű, a tudását nem zárja el otthon egy ládikába. bármikor szívesen ad tanácsot, ha fotózásról kérdezed, prüttyögteti a gépedet, ha nem tudod beállítani, és nincs benne semmi idegesítő azon kívül, hogy néha nem tudja, melyik előadásról jöttünk és melyikre tartunk. meg azon kívül, hogy sokat kérdez.
meg azon kívül, hogy néha várni kell rá.
szereti a humoromat.
elnézi a nyafogásaimat.
igazából még sosem tudtam felidegesíteni.

nem vagyunk a szó szoros értelmében barátok. ez fesztiválbarátság.

tisztelem.
példakép, mint fotográfus, példakép, mint ember.
úgy emberileg, mint szakmailag, hogy bábos józsikát idézzem.

nélküle nem tudnám elképzelni a thealtert, mert biztonságot ad a tapasztalata, a tudása, és a rossz passzból gyorsan kihoz a remek humora.
köszönöm, robi. nélküled nem sikerülne tíz képemből hat élesen.

a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció