Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

blogbezár, vége, vége van nem történhet semmi rossz másnap - önkéntesbúcsú cipoek a thealter kedvenc tere, a régi zsina a blogger legjei mégnincsvége egészen bitef és grad - eltáncolni mindent egyre megy fesztzár kenyérrel a zsebben - égi áldás sanyibá, a beksztédzs vmg jövőképtelen - hazudjak? révész robinak szabadságra fel! - úszóház módra no merci szong a vojőr mesterlövész fontos tudni, hogy mi mennyi a ház szelleme- az én történetem a ház szelleme - utcaszínház alkotóközösség tanya k. és yael k. - neked melyik a kedvenc főbűnöd? andaxínház - nekem már könnyű a szívem besse danse - megkomponált kiszámíthatatlanság ronald mcdonald, a gyilkos bohóc tükrön túl szong TÁP Színház - Черенадраг andaxínház - a szembenézetés színháza útlevél, fogkefe - határvadász drámaisok helyreigazítás szégyen szlovén exportra réti anna: vis-a-vis csillag börtön: székelylend a méltatlankodó sisak lia szerint a kispál meg a kiscsillag idei önkéntes szong kritikus szekció - pintér bélával csáki judit beszélgetett andaxínház - csütörtök k2 azt a csöndet -a bátrak színháza siker és örök élet garantált lárpúr lába ivo dimcsev i*on nemdakota közmondás kaisers tv, ungarn - pintér béláéktól parastúdió/nemezis andaxínház: beavatkozások - törékeny az élet nagy kérdése hmg határvadász képekben keresztelő passport1 - újabb balta a fejbe pincér géza és a tündöklő középszer újrahsznosítás, brénsztorming recycled by gera judit dudaéva: stopango thealterbaráth szakmai beszélgetés: ágens, pitbull a pitbull cselekedetei a fesztiválfüzetek természetrajza ágens: inTime betűfiúcska passport2 - már megint balta a fejbe az égbolt zár, a kiállítás megnyit hétfői jegyes song a fesztiválblogger kéretlen monológja Már csak hármat alszunk

Videók

 

 

fesztzár

2012.07.30.

01:27

bezáródott a thealter.
hivatalosan. balog józsef fesztiváligazgató megköszönte az egy hetes munkát, amit többhetes munka előzött meg.
és hosszú idő után először a bitefnek engedélyezte a dohányzást a színpadon. az előadások is valami ilyesmit feszegetnek, hogy mit engedélyezünk magunknak, és mit engedélyez nekünk ezt a világ. megpróbálunk reagálni a lehetőségeinkkel arra, amiben élünk. akik nem szórakoztatóiparnak tekintik a színházat, azok ezekre a dolgokra reagálnak.
csató kata, a fesz elnöke azt mondta: a thealternek és a fesznek együtt kell működnie, ezt a mostani fesztivál is bizonyítja. köszöni a nézőknek, hogy lelkes látogatói voltak a fesztiválnak.
szemerey samu építész a helyspecifikus előadások zsűrijének nevében azt mondta: az a mód, amellyel a színház problémákat tár val, azzal meg lehet tanulni a helyet, ahol élünk, azt, hogy hogyan működik egy város, egy város építészete. ebben hatalmas behoznivalója van a magyar kultúrának. az előadóművészeti eszköztár segítségével ezen lehet változtatni. éppen ezért a három helyspecifikus előadás - Lengyel Katalin – Somló Dávid – Vass Imre (Budapest): Szabadságra fel!, Szabadság Úszóház; k2 Színház (Kaposvár): azt a csöndet nem tudjuk eljátszani,  Auditórium Maximum; Utcaszínházi Alkotóközösség (Budapest): Szellemjárás - avagy „Kihaltak-beköltöződtek”, 101 éves ház (Petőfi sgt.) - egy közösséget támogatni fognak abban, hogy a darabjukat újra bemutathassák hasonló helyszíneken. A támogatást a zsűri a kaposvári k2 Színháznak ítélte.
ezt követően balog józsef bezárta a fesztivált.a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció