Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

blogbezár, vége, vége van nem történhet semmi rossz másnap - önkéntesbúcsú cipoek a thealter kedvenc tere, a régi zsina a blogger legjei mégnincsvége egészen bitef és grad - eltáncolni mindent egyre megy fesztzár kenyérrel a zsebben - égi áldás sanyibá, a beksztédzs vmg jövőképtelen - hazudjak? révész robinak szabadságra fel! - úszóház módra no merci szong a vojőr mesterlövész fontos tudni, hogy mi mennyi a ház szelleme- az én történetem a ház szelleme - utcaszínház alkotóközösség tanya k. és yael k. - neked melyik a kedvenc főbűnöd? andaxínház - nekem már könnyű a szívem besse danse - megkomponált kiszámíthatatlanság ronald mcdonald, a gyilkos bohóc tükrön túl szong TÁP Színház - Черенадраг andaxínház - a szembenézetés színháza útlevél, fogkefe - határvadász drámaisok helyreigazítás szégyen szlovén exportra réti anna: vis-a-vis csillag börtön: székelylend a méltatlankodó sisak lia szerint a kispál meg a kiscsillag idei önkéntes szong kritikus szekció - pintér bélával csáki judit beszélgetett andaxínház - csütörtök k2 azt a csöndet -a bátrak színháza siker és örök élet garantált lárpúr lába ivo dimcsev i*on nemdakota közmondás kaisers tv, ungarn - pintér béláéktól parastúdió/nemezis andaxínház: beavatkozások - törékeny az élet nagy kérdése hmg határvadász képekben keresztelő passport1 - újabb balta a fejbe pincér géza és a tündöklő középszer újrahsznosítás, brénsztorming recycled by gera judit dudaéva: stopango thealterbaráth szakmai beszélgetés: ágens, pitbull a pitbull cselekedetei a fesztiválfüzetek természetrajza ágens: inTime betűfiúcska passport2 - már megint balta a fejbe az égbolt zár, a kiállítás megnyit hétfői jegyes song a fesztiválblogger kéretlen monológja Már csak hármat alszunk

Videók

 

 

andaxínház - a szembenézetés színháza

2012.07.28.

12:19Andaxínház (Budapest): Beavatkozások
27. Péntek 22:45     Régi Zsinagóga, kert
15'
szabad tánc: Góbi Rita, Vass Imre
koncepció-koreográfia-rendezés: Zsalakovics Anikó


fotók: révész róbert

a színház képes a fájdalmat és a szenvedést egyetlen egy színpadra sűriteni, legyen az fából gyalult deszka vagy a régi zsinagóga kertje.
az andaxínház előadássorozatának pénteki darabja fizikai fájdalmat okozott.
a gúzsbakötöttség, a kiszolgáltatottság, a megalázottság olyan fokozatait mutatták be a színészek, hogy az ember inkább elfordította volna a tekintetét.
de ha így teszünk, az nem más, mint képmutatás, struccpolitika, mert a világ teli van megalázottsággal, szenvedéssel, kiszolgáltatottsággal, ami ritkán érint meg bennünket, mert inkább védjük a magunk boldog vagy félboldog kis világát, mint hogy szembenézzünk.
az andaxínház pénteki előadása a szembenézés-szembenézetés színháza volt.a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció