Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2012-1 / Július 28, Szombat

 

Előadás

Webnapló
blogbezár, vége, vége van nem történhet semmi rossz másnap - önkéntesbúcsú cipoek a thealter kedvenc tere, a régi zsina a blogger legjei mégnincsvége egészen bitef és grad - eltáncolni mindent egyre megy fesztzár kenyérrel a zsebben - égi áldás sanyibá, a beksztédzs vmg jövőképtelen - hazudjak? révész robinak szabadságra fel! - úszóház módra no merci szong a vojőr mesterlövész fontos tudni, hogy mi mennyi a ház szelleme- az én történetem a ház szelleme - utcaszínház alkotóközösség tanya k. és yael k. - neked melyik a kedvenc főbűnöd? andaxínház - nekem már könnyű a szívem besse danse - megkomponált kiszámíthatatlanság ronald mcdonald, a gyilkos bohóc tükrön túl szong TÁP Színház - Черенадраг andaxínház - a szembenézetés színháza útlevél, fogkefe - határvadász drámaisok helyreigazítás szégyen szlovén exportra réti anna: vis-a-vis csillag börtön: székelylend a méltatlankodó sisak lia szerint a kispál meg a kiscsillag idei önkéntes szong kritikus szekció - pintér bélával csáki judit beszélgetett andaxínház - csütörtök k2 azt a csöndet -a bátrak színháza siker és örök élet garantált lárpúr lába ivo dimcsev i*on nemdakota közmondás kaisers tv, ungarn - pintér béláéktól parastúdió/nemezis andaxínház: beavatkozások - törékeny az élet nagy kérdése hmg határvadász képekben keresztelő passport1 - újabb balta a fejbe pincér géza és a tündöklő középszer újrahsznosítás, brénsztorming recycled by gera judit dudaéva: stopango thealterbaráth szakmai beszélgetés: ágens, pitbull a pitbull cselekedetei a fesztiválfüzetek természetrajza ágens: inTime betűfiúcska passport2 - már megint balta a fejbe az égbolt zár, a kiállítás megnyit hétfői jegyes song a fesztiválblogger kéretlen monológja Már csak hármat alszunk

Részletes információ

Oldal nyomtatása

TrióM (Budapest): koncert

28. Szombat 22:30     Rongy Kocsma

89'

Tóth Evelin – ének, Szalai Péter – tabla, Kardos Dániel – gitár

Tóth Evelin főként a Hólyagcirkusz társulat énekes-színésznőjeként sokszor megfordult már Szegeden. 2008-ban elnyerte a legjobb énekesnő díját, amit a 8 díjjal, köztük a fődíjjal kitüntetett Csődcsicsergőben nyújtott alakításáért kapott. Színházi munkái mellett 2 saját szólóalbuma jelent meg, nemzetközi sztárok közreműködésével.
Ezúttal mint énekesnő mutatkozik be a fesztiválon zenekarával, ahol saját szerzemények mellett főként fadókat és kedvenc népeinek kedvenc dalait fogja elénekelni.
A trió másik két tagja, Közép-Európa legcsodálatosabb tablása, a Mitsoura zenekarból, a Calcutta Trióból vagy a Tin-Tin quintettből jól ismert Ravi Shankar tanítvány, Szalai Péter és a zeneszerzőként is számos rangos díjjal elismert jazzgitáros, Kardos Dániel. 2010-ben, egy budapesti kultétteremben, az M.-ben alapították a triót, egy portugál est közben, a TrióM név mellett döntve. Legutóbb az A38 hajón adtak egész estés koncertet a spanyol dívával, Amparo Sanchezzel.

www.evelintoth.comA belépés ingyenes!

A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció