Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

a kisszínházban a félhomályban sóvirágok zene szombatra van még thealter bezár othello gyásztánc - a legjobb testodüsszeia pl szerint zene p kecskehorror zene csütörtökre soós attila workshopja egy jr. bloggertől szociopoly tea for two zene szerdára lelketlen szong zene keddre. zajgyűjtő és fényvadász szegedi montázs centrum orlando helyett inkbb róka fohász bundáskenyérért paralel - jogodban áll szeretni végre gyerek rosalie agyadra ment szong mennyé a böribe 4. emelet 14 paralel-1 zsótér macskája polaroid nemkabát song reggel taps akár akárki a te országod zene hétfőre ha öreg leszek nemszép napok lugosi legjobb helló undead dilemma zene vasárnapra ha tetszik, ha nem urbán helyreigazítás etikett zene péntekre és szombatra urbán2 üzenet julia jakubowskának bot-rá-nyos depresszióra a fűzfa jó holland nyelvlecke - loop jézus elvitelre megnyit nemár őrület, loopolva a szegény kis blogger panaszai az! 10 kezdődik

Videók

 

 

depresszióra a fűzfa jó

2016.07.25.

10:59

20:30-20:50 Régi Zsinagóga, kert:

Andaxínház (Budapest):

Beavatkozások

 


fotók: révész róbert


van, hogy ingyen ölelésnél (free hug) mindenki a fára hajt.

"semmi sem igaz, saját képzeletedben sem bízhatsz, hazudtak neked"

"te vagy már seaját bőröd egyeduralkodója"


az andaxínház előadása után már csak remélni tudom, hogy ha az emberiségnek -ami tényleg megérett a pusztulásra - lejára az ideje, legalább a fák maradnak. akkor legalább lesznek, akik - nem biztos, hogy jó szívvel, de - godnolnak ránk.
és ha valaki nem tudta volna, segítek, ponotsabban ide írom, amit az internet tud arról, hogy az emberiség (állítólag) évezredek óta alkalmazza a fa-terápiát.


"A közeli testi kapcsolat egy fával visszaadja az embernek az elvesztett energiáját. Feltölt, akár az áram az akkumulátort. A fák energetikai tere április és október között a legerősebb.  Ha teheted, naponta egyszer ölelj meg egy fát, vagy legalább dőlj a törzsének teljes testeddel. Ha ez nehézségbe ütközik, akkor oszd be az idődet úgy, hogy csak fél órácskát is, de hetente legalább kétszer-háromszor kerülj a neked kedvező fa közelébe. Egy-egy ilyen ölelő érintés időtartama minimum tíz, de inkább húsz percig tartson. A sietős városi emberek számára ez elviselhetetlenül hosszúnak tűnik - de csak addig, amíg néhányszor meg nem próbálták. Az sem mindegy, hogy milyen fát választasz. Ha csak teheted, szép megtermett, egészséges példányt szemelj ki.  A terápia módja: öleld át a fatörzset, homlokodat támaszd neki, csukd be a szemed és próbáld meg érezni, ahogyan átveszi a tested a fa energiáját. Itt fizikai folyamatok zajlanak, a fa és a ember része a természetnek, tehát ami történik, az is természetes folyamat. Nem csupán a képzeletedben, hanem a valóságban is lejátszódik és elindul a gyógyulás."


és persze azt sem árt tudni, melyik fa mire jó, de ennek nézzen utána mindenki, akit érdekel.

 

 a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció