Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

a kisszínházban a félhomályban sóvirágok zene szombatra van még thealter bezár othello gyásztánc - a legjobb testodüsszeia pl szerint zene p kecskehorror zene csütörtökre soós attila workshopja egy jr. bloggertől szociopoly tea for two zene szerdára lelketlen szong zene keddre. zajgyűjtő és fényvadász szegedi montázs centrum orlando helyett inkbb róka fohász bundáskenyérért paralel - jogodban áll szeretni végre gyerek rosalie agyadra ment szong mennyé a böribe 4. emelet 14 paralel-1 zsótér macskája polaroid nemkabát song reggel taps akár akárki a te országod zene hétfőre ha öreg leszek nemszép napok lugosi legjobb helló undead dilemma zene vasárnapra ha tetszik, ha nem urbán helyreigazítás etikett zene péntekre és szombatra urbán2 üzenet julia jakubowskának bot-rá-nyos depresszióra a fűzfa jó holland nyelvlecke - loop jézus elvitelre megnyit nemár őrület, loopolva a szegény kis blogger panaszai az! 10 kezdődik

Videók

 

 

polaroid

2016.07.28.

09:40


"A polaroid technikával készülő fotókon minél több és sokrétűbb emberi pillanatot szeretnénk megragadni. Minél közvetlenebb, annál jobb. Darabok, amelyek folyamatosan végigkövetik a fesztivált és együttesen alkotnak majd egy közös képet fellépőkkel, szervezőkkel, közönséggel, önkéntesekkel és érdeklődőkkel. Darabok tőletek, veletek, rólatok, nektek." - írják a kiállítás rendezői, Tóth Emese és Petró Juli. mindketten nagyjából 1932 óta a Thealter állandó önkéntesei.

aki nem tudná, a polaroid azért izgalmas, mert ebből csak egy van, ezt nem lehet újra előhívni meg sokszorosítani, legalábbis régen, 1932-ben, a mi korunkban még így volt.

ezt nekik csináltam szeretettel az internet segítségével:
ezeket a képeket pedig révész robi készítette a megnyitóról:


a polaroidképek a régi zsinában thealter végéig láthatók.


a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció