Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

a kisszínházban a félhomályban sóvirágok zene szombatra van még thealter bezár othello gyásztánc - a legjobb testodüsszeia pl szerint zene p kecskehorror zene csütörtökre soós attila workshopja egy jr. bloggertől szociopoly tea for two zene szerdára lelketlen szong zene keddre. zajgyűjtő és fényvadász szegedi montázs centrum orlando helyett inkbb róka fohász bundáskenyérért paralel - jogodban áll szeretni végre gyerek rosalie agyadra ment szong mennyé a böribe 4. emelet 14 paralel-1 zsótér macskája polaroid nemkabát song reggel taps akár akárki a te országod zene hétfőre ha öreg leszek nemszép napok lugosi legjobb helló undead dilemma zene vasárnapra ha tetszik, ha nem urbán helyreigazítás etikett zene péntekre és szombatra urbán2 üzenet julia jakubowskának bot-rá-nyos depresszióra a fűzfa jó holland nyelvlecke - loop jézus elvitelre megnyit nemár őrület, loopolva a szegény kis blogger panaszai az! 10 kezdődik

Videók

 

 

orlando helyett inkbb róka

2016.07.29.

19:31

révész róbert fotói


22:00-23:50 Régi Zsinagóga:
Trojka Színházi Társulás (Budapest)-MASZK Egyesület (Szeged):
Orlando


ha négyszáz évig a legjobb barátod egy róka, az sok mindent elmond rólad.
foleg, ha nem hozod be a színpadra.
tudom, hogy ez elég gyenge kezdet volt egy blogposzthoz, pedig még segítséget is kaptam hozzá valakitol, aki - nem úgy, mint én - ért a színházhoz.

van egy másik felütés is.

orlando gyulöli a lassúságot, de nem gyulöli az átváltozást. négy szeretoje van, ha kell, öl is, de az igaz szerelem megtalálása helyett inkább önmagát akarja megtalálni.
orlando gyulöli a lassúságot, de nem gyulöli az átváltozást: ha kell, no, ha kell, férfi - ahogy az élet kívánja.

na, jó. ennyi ido után most már bevallhatom, hogy vannak olyan eloadások, amikkel nem tudok mit kezdeni.

ilyenkor szoktam mellébeszélni. de most nem akarok, majd az utosló napon megtudjátok, hogy miért.

például az orlandó zenéje nagyon tetszett. és az énekek is. és a ruhák is. és a díszlet is. és a susogó óriás nejlonok is. ha eso hangját akarnám otthonra, meg szélét, én is így csinálnám.

és a foszereplo is remek volt. de ezen az estén valahogy én nem voltam remek.

én nem tudtam odaadni magam a színháznak.
szóval a róka.

a rókáról egyrészt a kisherceg unásig ismert rókája jut eszembe, de még inkább a gyöngyvirágtól lombhullásig (ha az volt egyáltalán) rókája.
vagyis a gazdája. aki kamionsofor volt, és egyszer felvett, amikor stoppal mentem pestre, a bs-be, a táncháztalálkozóra.

de a rókáról nem tud orlandó eszembe jutni, foleg úgy, hogy négyszáz évig az volt a legjobb barátja. mert hogy lehet négyszáz évig élni, és barátkozni eg y rókával?

most tényleg én kérek elnézést.


a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció