Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

a kisszínházban a félhomályban sóvirágok zene szombatra van még thealter bezár othello gyásztánc - a legjobb testodüsszeia pl szerint zene p kecskehorror zene csütörtökre soós attila workshopja egy jr. bloggertől szociopoly tea for two zene szerdára lelketlen szong zene keddre. zajgyűjtő és fényvadász szegedi montázs centrum orlando helyett inkbb róka fohász bundáskenyérért paralel - jogodban áll szeretni végre gyerek rosalie agyadra ment szong mennyé a böribe 4. emelet 14 paralel-1 zsótér macskája polaroid nemkabát song reggel taps akár akárki a te országod zene hétfőre ha öreg leszek nemszép napok lugosi legjobb helló undead dilemma zene vasárnapra ha tetszik, ha nem urbán helyreigazítás etikett zene péntekre és szombatra urbán2 üzenet julia jakubowskának bot-rá-nyos depresszióra a fűzfa jó holland nyelvlecke - loop jézus elvitelre megnyit nemár őrület, loopolva a szegény kis blogger panaszai az! 10 kezdődik

Videók

 

 

taps

2016.07.27.

12:32

nagy tévedés, hogy a taps a színésznek szól. meg a rendezőnek. a taps a nézőjé. 
a taps olyan régi, mint mi magunk vagyunk. már az óköri görögök is tapsoltak, hogy kifejezzék tetszésükett - igaz, nemtetszésük kifejezésére ők nem paradicsomot dobáltak, hanem követ. 
a tapsot már akirályok könyveiben is említi a biblia, nagyjából a 6. századból. 
de az első taps állítólag a római birodalomból szárzamik, ahol plautus arra kérte színdarabja végén az egyik színészét, hogy így köszönjön ela  közönségtől: visslát és tapsoljanak.
megtették.
a közönség állandó, csak a helyszínek, a színészek és a darabok változnak, de a közönség évezredek óta ott áll a nézőtéren és tapsol.


a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció