Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

a kisszínházban a félhomályban sóvirágok zene szombatra van még thealter bezár othello gyásztánc - a legjobb testodüsszeia pl szerint zene p kecskehorror zene csütörtökre soós attila workshopja egy jr. bloggertől szociopoly tea for two zene szerdára lelketlen szong zene keddre. zajgyűjtő és fényvadász szegedi montázs centrum orlando helyett inkbb róka fohász bundáskenyérért paralel - jogodban áll szeretni végre gyerek rosalie agyadra ment szong mennyé a böribe 4. emelet 14 paralel-1 zsótér macskája polaroid nemkabát song reggel taps akár akárki a te országod zene hétfőre ha öreg leszek nemszép napok lugosi legjobb helló undead dilemma zene vasárnapra ha tetszik, ha nem urbán helyreigazítás etikett zene péntekre és szombatra urbán2 üzenet julia jakubowskának bot-rá-nyos depresszióra a fűzfa jó holland nyelvlecke - loop jézus elvitelre megnyit nemár őrület, loopolva a szegény kis blogger panaszai az! 10 kezdődik

Videók

 

 

ha tetszik, ha nem

2016.07.25.

23:16

16:00-16:30 Klauzál tér:
Horváth Mihály Gimnázium (Szentes):
Ahogy nekünk tetszika horváth mihály gimnázium drámatagozata mindig is napi eseményekre, társadalmi jelenségekre reagál.

majdnem felkacagtam, amikor megjelent a francia király a klauzál téren, hiszen ezen a héten már volt eg ybolondunk, aki szintén a francia királynak hitte magát, csak o az egy orült naplójának lapjairól lépett elo.

a hmg darabjának elején szépen elhangzanak azok az ígéretek, amelyeket magyarországon is több önkényuralmi rendszerben hallottunk már az éppen regnáló kiskirálytól: a hazugságok ideje lejárt; új világot építünk; tisztesség, igazság, jólét  bla bla bla bla.

ebben a darabban a francia király udvarában szerencsére van, aki felismeri, hogy a kormányzás nem más, mint jó marketing.én azt akarom, amit a nép akar, mondja székfoglaló beszédében a király, akinek a szemére lóg a koronája, és még mielott hosszan elidoznénk azon, hoy az igazi büntetés az, ha egy országot a sors balfék uralkodóval sújt, ismét megerősödik bennünk, hogy a kamaszok nem hülyék, és pontosan tudják, hogy milyen világban (nem) akarnak élni.
tetszik vagy nem tetszik, ezzel mindenkinek számolni kell.

a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció