Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

a kisszínházban a félhomályban sóvirágok zene szombatra van még thealter bezár othello gyásztánc - a legjobb testodüsszeia pl szerint zene p kecskehorror zene csütörtökre soós attila workshopja egy jr. bloggertől szociopoly tea for two zene szerdára lelketlen szong zene keddre. zajgyűjtő és fényvadász szegedi montázs centrum orlando helyett inkbb róka fohász bundáskenyérért paralel - jogodban áll szeretni végre gyerek rosalie agyadra ment szong mennyé a böribe 4. emelet 14 paralel-1 zsótér macskája polaroid nemkabát song reggel taps akár akárki a te országod zene hétfőre ha öreg leszek nemszép napok lugosi legjobb helló undead dilemma zene vasárnapra ha tetszik, ha nem urbán helyreigazítás etikett zene péntekre és szombatra urbán2 üzenet julia jakubowskának bot-rá-nyos depresszióra a fűzfa jó holland nyelvlecke - loop jézus elvitelre megnyit nemár őrület, loopolva a szegény kis blogger panaszai az! 10 kezdődik

Videók

 

 

othello

2016.07.31.

18:2422:00-00:15 Régi Zsinagóga:
Stúdió K Színház (Budapest):
W.S. Othello – néger mór

érdekes, hogy mennyire mást tudunk látni ugyan arról az előadásról. az othello díszlete vagdalt kriszti jr. bloggernek konyha, nekem lepukkant bár vagy étterem, és ha jobban megnézem, nyilván neki van igaza, bár úgy vélem, uborkareszelővel ölni vagy csonkolni egyikben sem szokás.

helyesbítek. egyikben sem volt szokás - eddig.

zsótér sándor sokféle dolgot mutatott nekem ezen a thealteren, a macskát meg a bádogtetőt, egy férfit a kertben, aki eyg nagyon szép asztal végén filozofál egy nővel szemben ülve, akitől nem akar semmit, aztán shakespeart a fiatalokkal, meg az othellot.

a stúdió k sokszor volt már ezen a fesztiválon, úgy hogy előre borítékolható, hogy amit csinálnak, azt jól csinálják, sőt, az unásig ismert klasszikusokat is tudják új ruhába öltöztetni.


ebben az othelloban az a jó, hogy aki annyira nem kedveli shakespeare drámáit - igen, ezzel magamra utalok most -, annak is szerethetővé tudták tenni ezt a történetet.

ami a legjobb benne, mégis az a humor, ami oldja az ármánykodás, cselszövés, árulás, megcsalás és naivság fura örvényét, ami az előadás első percétől az utolsóig ott lebeg felettünk, még jó, hogy vége, mielőtt beszippantana.a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció