Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

a kisszínházban a félhomályban sóvirágok zene szombatra van még thealter bezár othello gyásztánc - a legjobb testodüsszeia pl szerint zene p kecskehorror zene csütörtökre soós attila workshopja egy jr. bloggertől szociopoly tea for two zene szerdára lelketlen szong zene keddre. zajgyűjtő és fényvadász szegedi montázs centrum orlando helyett inkbb róka fohász bundáskenyérért paralel - jogodban áll szeretni végre gyerek rosalie agyadra ment szong mennyé a böribe 4. emelet 14 paralel-1 zsótér macskája polaroid nemkabát song reggel taps akár akárki a te országod zene hétfőre ha öreg leszek nemszép napok lugosi legjobb helló undead dilemma zene vasárnapra ha tetszik, ha nem urbán helyreigazítás etikett zene péntekre és szombatra urbán2 üzenet julia jakubowskának bot-rá-nyos depresszióra a fűzfa jó holland nyelvlecke - loop jézus elvitelre megnyit nemár őrület, loopolva a szegény kis blogger panaszai az! 10 kezdődik

Videók

 

 

akár akárki

2016.07.27.

12:30

16:00-17:25 Kövér Béla Bábszínház:
Homo Ludens Project - MASZK Egyesület (Szeged):
Borbély Szilárd: Akár Akárki


fotók: révész róbert


a tőke a szeretet hiánya - hangzik el borbély szilárd akár akárki című darabjában. egy olyan darabban, amelyben mindenki halott, egy olyan darabban, amiben az pénz az isten, és minden arról szól, ki hogyan tud minél több pénzt szerezni, és hogyan tudja ezért eladni magát. sőt, még a lelkét is.

a darabban elhangzó zenei betétek és kuplék talán oldják azt a feszültséget, ami azért keltődik bennünk, mert szembesülni kell azzal, hogy az életünk gyakorlatilag semmit sem ér, ha a pénzt hajszoljuk ahelyett, hogy boldogan vagy akár boldogtalanul, de megélnénk - és ezen sajnos vagy nem, a halál sem változtat.

az akár akárki nyomorúságos, perifériális szsereplői - kurvák, drogosok, hajléktalanok, transzvesztiták - ugyan úgy szembe kell nézzenek a hallálal, mint az újgazdagok és a mások halálán meggazdagodó szervkereskedők.

valószínűleg a nézőben felsejlik a vágy, hogy mindezt az önpusztítást, ezt az önmagunk által elértéktlenített világot jobb lesz mielőbb elhagyni, és a kövér béla bábszínházból kijövet inkább lefeküdni a villamossínre, de talán pont az ilyen előadások kell hogy rádöbbetnsenek, hogy van választásunk, és hogy az élet él és valóban élni akar.a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció