Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

a kisszínházban a félhomályban sóvirágok zene szombatra van még thealter bezár othello gyásztánc - a legjobb testodüsszeia pl szerint zene p kecskehorror zene csütörtökre soós attila workshopja egy jr. bloggertől szociopoly tea for two zene szerdára lelketlen szong zene keddre. zajgyűjtő és fényvadász szegedi montázs centrum orlando helyett inkbb róka fohász bundáskenyérért paralel - jogodban áll szeretni végre gyerek rosalie agyadra ment szong mennyé a böribe 4. emelet 14 paralel-1 zsótér macskája polaroid nemkabát song reggel taps akár akárki a te országod zene hétfőre ha öreg leszek nemszép napok lugosi legjobb helló undead dilemma zene vasárnapra ha tetszik, ha nem urbán helyreigazítás etikett zene péntekre és szombatra urbán2 üzenet julia jakubowskának bot-rá-nyos depresszióra a fűzfa jó holland nyelvlecke - loop jézus elvitelre megnyit nemár őrület, loopolva a szegény kis blogger panaszai az! 10 kezdődik

Videók

 

 

zajgyűjtő és fényvadász

2016.07.31.

10:19


révész róbert fotói


16:30-17:20 Kövér Béla Bábszínház:
Manna Produkció-Színház- és Filmmuvészeti Egyetem (Budapest):
Borbáth Péter-Bodor Panna: Sündör és Niru

a legjobb animációs filmek figuráit idézték bennem a sündör is niru bábjai. nem csak az nyugöz le, hogy végre a fesztiválon van egy darab, ami nem a férfi-no kapcsolatról vagy a halálról akar szólni, hanem a barátságról, hanem mert olyan szavak vannak benne, amiket akár én is kitalálhattam volna, mert sündör a zajgyűjtő, niru pedig a fényvadász.

ez már öngamában is szép, nem?

még akkor is, ha sündör kicsit túltolja, és a legfényesebb fényre vágyik, és elmegy, hogy ellopja és hazavigye magához a napot.
ő eltűnik, niru pedig a keresésére indul.

nahát, ennél többet nem is nagoyn írtam az eloadás alatt a füzetembe, úgy látom, hiába is keresném, és ennek csak két oka lehet:
1. aludtam
2. lekötött.

mivel tudom, hogy nem aludtam, így a második.

nagyon jó darab volt, és végre egy gyerekeknek szóló gyerekdarab, ahol nincs ijeszto sárkány, meg gyilok, hanem a barátság van, meg az, hogy mi mindent megteszünk a barátunkért, egyszeruen csak azért, mert szeretjük, mert fontos, és mert huségesek vagyunk.remélem, nem csak nekem van ilyen barátom, mint sündörnek niru, és mint nirunak sündör, mert fontos, hogy ha valaki elveszik - a világban, vagy önmagában - mindig legyen, aki megkeresi.
zene sündör és niruraa lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció