Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

a kisszínházban a félhomályban sóvirágok zene szombatra van még thealter bezár othello gyásztánc - a legjobb testodüsszeia pl szerint zene p kecskehorror zene csütörtökre soós attila workshopja egy jr. bloggertől szociopoly tea for two zene szerdára lelketlen szong zene keddre. zajgyűjtő és fényvadász szegedi montázs centrum orlando helyett inkbb róka fohász bundáskenyérért paralel - jogodban áll szeretni végre gyerek rosalie agyadra ment szong mennyé a böribe 4. emelet 14 paralel-1 zsótér macskája polaroid nemkabát song reggel taps akár akárki a te országod zene hétfőre ha öreg leszek nemszép napok lugosi legjobb helló undead dilemma zene vasárnapra ha tetszik, ha nem urbán helyreigazítás etikett zene péntekre és szombatra urbán2 üzenet julia jakubowskának bot-rá-nyos depresszióra a fűzfa jó holland nyelvlecke - loop jézus elvitelre megnyit nemár őrület, loopolva a szegény kis blogger panaszai az! 10 kezdődik

Videók

 

 

szegedi montázs

2016.07.31.

10:09


révész róbert fotói16:00-16:50 Csillag Börtön:
Kamakiri Dance Company (Szeged):
Montagemár a montage óta azon gondolkodom, hogy miért tudnak egyes táncosok egyszerre táncolni és miért nem.

biztosan fontons az azonos technika, vagy azonos iskola, az elhivatottság, a pontosság, és a belsó egymásra figyelés. vagy pedgi teljességében hülyeség, amit írok, de ezt én most így gondolni, és akkor induljunk ki ebből a feltételezésből.adott négy fiatal táncos, jók és még jobbak, és adott egy színpad. jrhattak már mindenféle színpadon, táncolhattak már mindenféle helyen, de börtönben biztosan nem lééptek még fel.

a profizmus nyilván arról is szól, hogy a z extrém helyszínek nem befolyásolhatják az előadót, nem néznek ki a színpadról, nem esnek ki a szerepből.

egy kicsit büszke is vagoyk, lokálpatriotizmusom szólal meg bennem, amikor nézem a táncosokat, és eltölt az elégedettség, hogy most már nem kell importálni a táncot a fővárosból, végre it t is van, és végre látjuk is őket. talán legközelebb majd nagyobb civil közönség előtt.

a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció