Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2016-1 / Július 28, Csütörtök

 

Előadás

Webnapló
a kisszínházban a félhomályban sóvirágok zene szombatra van még thealter bezár othello gyásztánc - a legjobb testodüsszeia pl szerint zene p kecskehorror zene csütörtökre soós attila workshopja egy jr. bloggertől szociopoly tea for two zene szerdára lelketlen szong zene keddre. zajgyűjtő és fényvadász szegedi montázs centrum orlando helyett inkbb róka fohász bundáskenyérért paralel - jogodban áll szeretni végre gyerek rosalie agyadra ment szong mennyé a böribe 4. emelet 14 paralel-1 zsótér macskája polaroid nemkabát song reggel taps akár akárki a te országod zene hétfőre ha öreg leszek nemszép napok lugosi legjobb helló undead dilemma zene vasárnapra ha tetszik, ha nem urbán helyreigazítás etikett zene péntekre és szombatra urbán2 üzenet julia jakubowskának bot-rá-nyos depresszióra a fűzfa jó holland nyelvlecke - loop jézus elvitelre megnyit nemár őrület, loopolva a szegény kis blogger panaszai az! 10 kezdődik

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Manna Produkció-Stúdió K Színház (Budapest): Rosalie elmegy meghalni

28. Csütörtök 20:30     Kövér Béla Bábszínház

50'

szereplők: Nagypál Gábor, Spilák Lajos
fordította: Szilágyi Bálint e.h.
dramaturg: Hársing Hilda
látvány, báb: Hoffer Károly
a rendező munkatársa: Fazekas Anna
produkciós vezető: Gáspár Anna
rendező: Szilágyi Bálint e.h.

Rosalie már elmúlt hetven éves, kétszer ment férjhez, van három felnőtt lánya és néhány dologgal kapcsolatban sosem voltak illúziói. Ezért nem is csodálkozik, amikor az orvos közli vele, hogy a hasnyálmirigyrák nem gyógyítható és valószínűleg nagyon hamar végez vele. Szinte könnyű elfogadnia a helyzetet.
Elhatározza, hogy egy svájci egyesület segítségével lerövidíti a dolgot.
Tehát elindul Zürichbe: meghalni.
Az út hosszú, ki tudja?
Talán történik egy csoda...


Fotó: Kállai-Tóth Anett

„A finomra hangolt bábmozgatásnak köszönhetően pedig hol egy a hetvenes éveiben járó, az életbe már belefásult öreg nőt, hol pedig egy, a nőiességét megélő szép korú hölgyet látunk. Különleges kapcsolat érezhető Nagypál Gábor és a marionett-bábu között, melynek köszönhetően a művész és Rosalie között megkérdőjeleződik, hogy ki a valódi létező, az alkotó és az alkotás.”
Antal Klaudia: Tripla csavar, Kútszéli stílus
www.mannaprodukcio.hu
www.studiokszinhaz.hu

Ugródeszka sorozat

Korlátozott nézőszám!

 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció