Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2016-1 / Július 29, Péntek

 

Előadás

Webnapló
a kisszínházban a félhomályban sóvirágok zene szombatra van még thealter bezár othello gyásztánc - a legjobb testodüsszeia pl szerint zene p kecskehorror zene csütörtökre soós attila workshopja egy jr. bloggertől szociopoly tea for two zene szerdára lelketlen szong zene keddre. zajgyűjtő és fényvadász szegedi montázs centrum orlando helyett inkbb róka fohász bundáskenyérért paralel - jogodban áll szeretni végre gyerek rosalie agyadra ment szong mennyé a böribe 4. emelet 14 paralel-1 zsótér macskája polaroid nemkabát song reggel taps akár akárki a te országod zene hétfőre ha öreg leszek nemszép napok lugosi legjobb helló undead dilemma zene vasárnapra ha tetszik, ha nem urbán helyreigazítás etikett zene péntekre és szombatra urbán2 üzenet julia jakubowskának bot-rá-nyos depresszióra a fűzfa jó holland nyelvlecke - loop jézus elvitelre megnyit nemár őrület, loopolva a szegény kis blogger panaszai az! 10 kezdődik

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Manna Produkció-Színház- és Filmművészeti Egyetem (Budapest): Borbáth Péter-Bodor Panna: Sündör és Niru - ősbemutató

29. Péntek 16:30     Kövér Béla Bábszínház

50'

játsszák: Főglein Fruzsina e.h., Hannus Zoltán, Tóth Mátyás e.h.
bábtervező: Badacsonyi Brigitta
bábok: Raffai Péter
zene: Dobri Dániel
tér: Bobor Ágnes
rendező: Varsányi Péter e.h.

Niru halk szavú, bizonytalan, Sündör viszont folyton beszél, és mindig tudja, mit akar. A két barát egy nap különös világba csöppen, ahol titokzatos lényekkel találkoznak.
Te láttál már hártyás szárnyú pendülést? Fogtál a kezedben napállatkát? Kíváncsi vagy a mágnesbogarakra? Tudod, hogyan kell fényekre vadászni, zajokat gyűjteni?
Akkor itt az idő, hogy útra kelj Sündörrel és Niruval a Csillanó Fém Birodalmába!Fotó: Kállai-Tóth Anett

„A főszereplők földrajzi utazását az önmagunk megismeréséért tett belső utazásként olvastam. Ez a Sztalker gyerekeknek – gondoltam. És szól barátságról, birtoklási vágyról és az elengedés képességéről is. Miközben egy humorral és kalanddal teli, burjánzó fantáziájú mese.”
"A jó színház igazságkereső és humánus" - Interjú Varsányi Péterrel, szinhaz.hu


www.mannaprodukcio.hu
www.szfe.hu

Ugródeszka produkció

Korlátozott nézőszám!

Megtekintése 5 éves kortól ajánlott

 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció