Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

officially closed nagyon fontos textúrák beszt of thealter 2015 - nemhivatalos díjak tojáshéjak hivatalos fesztiváldíjak apátlanok bakk(2)fitty besztof idén dekameron, királyság! lábjegyzet királydrámákhoz révész robi fotói olivetti 82 dekameron I. az is lehet, hogy hazudok escurial - ki a bolond, ki a király? a fizikai színház kialakulásáról számmisztikai beavatkozás andaxínház módra escurial szövegkönyv így szerettek - anitiger szerint szeretszeengem? k2 maszk egyesület thealter kohlhaas számok bűvkörében - 1862 az elefánt nem a szobába volt fejhenger bárki bármikor tolhatja az élet meg remény nevű cuccot bűn és bűnhődés archív 2008 - pedig én jó anya voltam (csillag börtön) legyen-e idén üres blogposzt? archív - holland cunami 2008 -L szabadság és lehetőség - hmg hallgassatok hiányzik az artus archív 2007 - ladányi andrea társulata tökéletes történet messécske párhuzamok ha kihalnak a méhek nagyszínpad II. urbánék nagyszínpad I. vaj ön mi? menni vagy... falrarajz tánccal és határfeszegetéssel urbánék, respect II. urbánék bánkbánja az enyém is elveszett piros napszemüveg - szógálati II. bankban archív - pintér béla anyám orra 2006 fesztiválfüzetet akarok most lola blau blogger bio bolondok hajója köszönöm szemző üzenete a császárnak a császár üzenete 3 kévánság ilyen országban élünk - kultúrbrigád archív -via negativa 2012 nagyon fontos dolgok a via negatíva szerint a bizalom dúúdúúdúú megnyitó blog is back de, de tudok miért nem tudok

Videók

 

 

archív - pintér béla anyám orra 2006

2015.07.21.

01:38

2006-ban láttam először pintér béláék társulatát, az anyám orrát. nagyon emlékezetes, egyike azoknak a daraboknak, amelyek néha még eszembe jutnak.

visszakerestem, mit írtam róla akkor, mint kezdő kis blogger. itt van:


kicsit kellett loholni, hogy átérjek a mars térre (hahó, a bejárat nem a főkapun van, hanem bal oldalon)

a pavilonban (nevezetesen az u-ban) klassz nézőteret építettek. forgószínpad, úúú, ez a kedvencem. Pintér Béla és Társulata, Anyám orra. Kiváló rendezés, szellemes, ötletes megoldások, nagyon jó szöveg - és nagyon jó színészek. Jó hanggal, gyönyörű, Kazinczy-díjat érdemlő kiejtéssel. Elképesztően finom humor, nagyon jó muzsika. szenzációs, zseniális. nemhiába. nemhiába. leakalappal. leakalappal. pintér bélaéstársulata, köszönjük szépen! és utólag gratu a posztért!

 

 

Sárkány Dóra  azaz Szamosi Zsófia (kék ruhában), "halódó kultúránk egyik végvári vitéze..."

 

 

Enyedi Éva (hátul): "Én a toportyáni együttes frontembere vagyok."  Egyébként pedig:

"Gyilkolj meg lágyan" (Killing mí szoftli...)

 

 

Szamosi Zsófi a és Deák Tamás

 

 

 Deák Tamás, Szamosi Zsófia, Pintér Béla

 

*

láttam tegnap egy angyalt. (többet, de ezúttal az egyikről van szó)

 kiváló zenész, de nem ez miatt figyeltem rá fel,

 

hanem ahogyan a lábujjacskái állnak.

sokáig néztem. az én lábam soha nem tud így állni.

pedig kipróbáltam itthon, még a cipőmet is levettem,  ha lelóg az erkély széléről, akkor sem pöndörödik így lefelé. ezért tehát ez egy különleges láb.

 

                                      

 

na. asszem mára ennyi. a jutalom a nap végén (Sziámi-koncert) ezúttal kimaradt, elbénáztam itt a fényképek felrakásával.

*

búcsúzóul így éjfél után negyed órával megmutatom a nap legjobban sikerült fényképét is. természetesen én készítettem.

 

                                       
a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció