Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

officially closed nagyon fontos textúrák beszt of thealter 2015 - nemhivatalos díjak tojáshéjak hivatalos fesztiváldíjak apátlanok bakk(2)fitty besztof idén dekameron, királyság! lábjegyzet királydrámákhoz révész robi fotói olivetti 82 dekameron I. az is lehet, hogy hazudok escurial - ki a bolond, ki a király? a fizikai színház kialakulásáról számmisztikai beavatkozás andaxínház módra escurial szövegkönyv így szerettek - anitiger szerint szeretszeengem? k2 maszk egyesület thealter kohlhaas számok bűvkörében - 1862 az elefánt nem a szobába volt fejhenger bárki bármikor tolhatja az élet meg remény nevű cuccot bűn és bűnhődés archív 2008 - pedig én jó anya voltam (csillag börtön) legyen-e idén üres blogposzt? archív - holland cunami 2008 -L szabadság és lehetőség - hmg hallgassatok hiányzik az artus archív 2007 - ladányi andrea társulata tökéletes történet messécske párhuzamok ha kihalnak a méhek nagyszínpad II. urbánék nagyszínpad I. vaj ön mi? menni vagy... falrarajz tánccal és határfeszegetéssel urbánék, respect II. urbánék bánkbánja az enyém is elveszett piros napszemüveg - szógálati II. bankban archív - pintér béla anyám orra 2006 fesztiválfüzetet akarok most lola blau blogger bio bolondok hajója köszönöm szemző üzenete a császárnak a császár üzenete 3 kévánság ilyen országban élünk - kultúrbrigád archív -via negativa 2012 nagyon fontos dolgok a via negatíva szerint a bizalom dúúdúúdúú megnyitó blog is back de, de tudok miért nem tudok

Videók

 

 

messécske párhuzamok

2015.07.23.

01:37

Közmunka Színház (Budapest): Messécske a Csodatévőről - brutális varieté színészekre és kamarazenekarra


nagyon örülök annak, hogy szőke szabolcsot újra látom.

nem tuodm, ő örül-e, hogy itt van újra  a thealteren.

mindesetre.

a csodatévő alatt végig romulus ült mellettem. a csodatévő és romulus (k2 színház, bakfitty, egy nappal korábban) között az a hasonlatosság, hogy mindketten tehetnének valamit, de kurvára nem tesznek. romulus tehetne valamit, hogy megakadályozza a római birodalom pusztulását  - de nem csinál semmit. megvárja, míg szépen bevonulnak a germánok és előtte persze biztos, ami biztos, felégetik a római birodalmat és mindnekit lemészárolnak -m ég romulus családját is. a csodatévő tudja, hogy csodát tud tenni, mégsem tesz semmit. sőt. eltitkol. milyen már ez.


nem tuodm, hogy a csodának mennyi köze van ahhoz a szép lassan orrunk alá dörgölt második vonalhoz, hogy a darab valójában gyilkosságról vagy gyilkosságokról szól. egy hulla biztosan van benne, talán kettő is, a számolást nem könnyítette meg a klímátlan kisszínház agytompító levegője.jó kis gyilkos revü volt ez,m inden értelemben.


révész róbert fotói.
a lap tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció