Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

officially closed nagyon fontos textúrák beszt of thealter 2015 - nemhivatalos díjak tojáshéjak hivatalos fesztiváldíjak apátlanok bakk(2)fitty besztof idén dekameron, királyság! lábjegyzet királydrámákhoz révész robi fotói olivetti 82 dekameron I. az is lehet, hogy hazudok escurial - ki a bolond, ki a király? a fizikai színház kialakulásáról számmisztikai beavatkozás andaxínház módra escurial szövegkönyv így szerettek - anitiger szerint szeretszeengem? k2 maszk egyesület thealter kohlhaas számok bűvkörében - 1862 az elefánt nem a szobába volt fejhenger bárki bármikor tolhatja az élet meg remény nevű cuccot bűn és bűnhődés archív 2008 - pedig én jó anya voltam (csillag börtön) legyen-e idén üres blogposzt? archív - holland cunami 2008 -L szabadság és lehetőség - hmg hallgassatok hiányzik az artus archív 2007 - ladányi andrea társulata tökéletes történet messécske párhuzamok ha kihalnak a méhek nagyszínpad II. urbánék nagyszínpad I. vaj ön mi? menni vagy... falrarajz tánccal és határfeszegetéssel urbánék, respect II. urbánék bánkbánja az enyém is elveszett piros napszemüveg - szógálati II. bankban archív - pintér béla anyám orra 2006 fesztiválfüzetet akarok most lola blau blogger bio bolondok hajója köszönöm szemző üzenete a császárnak a császár üzenete 3 kévánság ilyen országban élünk - kultúrbrigád archív -via negativa 2012 nagyon fontos dolgok a via negatíva szerint a bizalom dúúdúúdúú megnyitó blog is back de, de tudok miért nem tudok

Videók

 

 

apátlanok

2015.07.27.

13:52
bátorság vagy botorság fiatalon csehovot játszani?
előbbi, ha van tehetség a mersz mellett, utóbbi, ha gyenge társulat karmai közé kerül egy darab.
ha elvontatkoztatunk attól, hogy kit nyírt ki jobban a meleg: a színészeket vagy a nézőket, és hogy az elődás minden harmadik mondata arról szólt, hogy de k. meleg van, és ha mindezközben azt is szem előtt tartjuk, hogy a fullasztó hőségben azért csak magával tudja a nézőt ragadni annyira a darab, hogy ne figyelje, hány perc lehet még hátra, szóval mindezeket figyelembe véve nagyon jó előadás az apátlanok.
felmerül bennem az is, hogy szabad-e a nézőt ilyen hosszú előadásoknak kitenni, de erre akkor tudnék egyértelmű választ adni,h a az idei thealter megahosszúságú előadásait láttam volna klimatizált helyiségben is.egy kicsit mindig zavarnak a sokszereplős történetek, itt is nehéz volt eljutni odáig, hogy az ember megjegyezze, hogy ki kicsoda, és melyik karakter kinek a felesége, szeretője, plátói szerelme, apja, fia, de miután ez a helyére került, már élvezhető volt az előadás. nagyon is.
borásnyi dániel és horváth szabolcs játéka nagyon tetszett, és az is, hogy a vidékre leköltözöttek életében az ember pontosan magára ismer, pontosabban a kispolgári élet unalmára, arra, amikor nem tudjuk, nem vagyunk képesek felfogni, hogy milyen nagoyn jó dolgunk van, és amikor hagyjuk eluralkodni az életünkben az intrikákat, a személyeskedést, és azt, hogy tulajdonképpen mi magunk vagyunk felelősek azért, amit a saját életünkkel és önmagunkkal teszünk. a szeretteinkéről nem is beszélve.


a lap tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció