Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

officially closed nagyon fontos textúrák beszt of thealter 2015 - nemhivatalos díjak tojáshéjak hivatalos fesztiváldíjak apátlanok bakk(2)fitty besztof idén dekameron, királyság! lábjegyzet királydrámákhoz révész robi fotói olivetti 82 dekameron I. az is lehet, hogy hazudok escurial - ki a bolond, ki a király? a fizikai színház kialakulásáról számmisztikai beavatkozás andaxínház módra escurial szövegkönyv így szerettek - anitiger szerint szeretszeengem? k2 maszk egyesület thealter kohlhaas számok bűvkörében - 1862 az elefánt nem a szobába volt fejhenger bárki bármikor tolhatja az élet meg remény nevű cuccot bűn és bűnhődés archív 2008 - pedig én jó anya voltam (csillag börtön) legyen-e idén üres blogposzt? archív - holland cunami 2008 -L szabadság és lehetőség - hmg hallgassatok hiányzik az artus archív 2007 - ladányi andrea társulata tökéletes történet messécske párhuzamok ha kihalnak a méhek nagyszínpad II. urbánék nagyszínpad I. vaj ön mi? menni vagy... falrarajz tánccal és határfeszegetéssel urbánék, respect II. urbánék bánkbánja az enyém is elveszett piros napszemüveg - szógálati II. bankban archív - pintér béla anyám orra 2006 fesztiválfüzetet akarok most lola blau blogger bio bolondok hajója köszönöm szemző üzenete a császárnak a császár üzenete 3 kévánság ilyen országban élünk - kultúrbrigád archív -via negativa 2012 nagyon fontos dolgok a via negatíva szerint a bizalom dúúdúúdúú megnyitó blog is back de, de tudok miért nem tudok

Videók

 

 

dekameron, királyság!

2015.07.25.

14:01

Molnár Csaba (Budapest): Dekameronigen, igen, igen! igen, igen, igen!

végre egy olyan táncos darab, ami odaszögez a székhez, csak nézek, tátott szájjal, nézem, ahogy könnyeden táncolnak, irigylem a könnyedségüket, a szépségüket, magukkal ragadnak és ott táncolol velük én is.

nagyon, nagyon jó előadás volt.

úgy fejtették le a ruhát magukról, mint a bőrüket, a meztelenség nem céltalan, hanem gyönyörű és szemérmes és szinte már erotikus.

mintha egy nyolcvana évekbeli diszkóban lennénk, színes ruhák, színes parókák, dinamikus koreográfia, jó zene - egyfajta multikulti őrjöngés, az embereiség történetének egy-egy pillanatait felvillantva - egy-egy történet a pestisjárványtól menedékre lelt társaság tagjaitól.tíz nap és tízszer tíz történet ünnepli az életet és hirdeti az élethez való jogot - a mai világba beágyazva mindezt egy fintessz stúdióban, táncórán, egy hegyensátortáborozva romantikában, szerelemben.

nagyon tetszett a laptopos-webkamerás megoldás, folyamatosan úgy éreztem, hogy egy könyvet olvasnak fel nekem, amit meg is mutatnak. sokkal kevéssé volt így direkt a szeretkezés jelenete, és emiatt sokkal kedvesebb, titokzatosabb, erotikusabb, szebb volt számomra.

annyira tetszett, hogy nem is nagyon tudok róla írni. ez azokkal a darabokkal van mindig, amik nagyon jók. kellene nyilván három-négy nap még, hogy magamban hordozza, ringassam, elővegyem, eltegyem...annyira tetszett, de úgy ám, hogy még ma is vannak
flashbackjeim, szóval a színház a legjobb drog, szerintem toljátok. 

a lap tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció