Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

officially closed nagyon fontos textúrák beszt of thealter 2015 - nemhivatalos díjak tojáshéjak hivatalos fesztiváldíjak apátlanok bakk(2)fitty besztof idén dekameron, királyság! lábjegyzet királydrámákhoz révész robi fotói olivetti 82 dekameron I. az is lehet, hogy hazudok escurial - ki a bolond, ki a király? a fizikai színház kialakulásáról számmisztikai beavatkozás andaxínház módra escurial szövegkönyv így szerettek - anitiger szerint szeretszeengem? k2 maszk egyesület thealter kohlhaas számok bűvkörében - 1862 az elefánt nem a szobába volt fejhenger bárki bármikor tolhatja az élet meg remény nevű cuccot bűn és bűnhődés archív 2008 - pedig én jó anya voltam (csillag börtön) legyen-e idén üres blogposzt? archív - holland cunami 2008 -L szabadság és lehetőség - hmg hallgassatok hiányzik az artus archív 2007 - ladányi andrea társulata tökéletes történet messécske párhuzamok ha kihalnak a méhek nagyszínpad II. urbánék nagyszínpad I. vaj ön mi? menni vagy... falrarajz tánccal és határfeszegetéssel urbánék, respect II. urbánék bánkbánja az enyém is elveszett piros napszemüveg - szógálati II. bankban archív - pintér béla anyám orra 2006 fesztiválfüzetet akarok most lola blau blogger bio bolondok hajója köszönöm szemző üzenete a császárnak a császár üzenete 3 kévánság ilyen országban élünk - kultúrbrigád archív -via negativa 2012 nagyon fontos dolgok a via negatíva szerint a bizalom dúúdúúdúú megnyitó blog is back de, de tudok miért nem tudok

Videók

 

 

tökéletes történet

2015.07.23.

01:50

  Grand Café:
Metanoia Artopédia (Szeged):
Én tökéletes vagyok - tudattalan történet
én tökéletes vagyok.

ijesztő, nem? egy ilyen kijelentés.

a tökéletességre való törekvésben és önhittségében az ember képes elpusztítani a világot és önmagát.

az én tökéletes vagyok megint csak nyomasztó és ijesztő metanoia-darab. fullasztó a terem, fullasztóak a falak, fullasztóak a monológok, még akkor is, ha nevetünk a baszkizáson meg a shoppingból érkezett nőn, akinek mindenről van véleménye, és a teremben egyedül ő nem tudja, hogy butuska.

baszkíííí.

megint sikerült perónak olyan dolgokat felvillantani a világból, amire nem szeretünk gondolni. a vakhit, a vallás kirobbantotta háborúk, a kirekesztés, a közös ellenségkép zseniális hitleri megformálása, a holokauszt, a plázák adta álboldogság, a migránsokat visszatartó próbakerítés - mind egy előadásba gyúrva.

nem véletlen, hogy még a mellettünk ülő, körmét hangosan pattogtató nézőszomszéddal is összeveszünk. jó ingerülten beszól nekem, és én jó ingerülten válaszolok. még jó, hogy nem verekszünk össze.
kifelé gondolkodom azon, hogy kezet nyújtok neki, és mondok valami olyasmit, hogy mindketten fáradtak vagyunk, ne váljunk el haraggal, sajnálom - de mégsem teszem. hiszen én tökéletes vagoyk. én nem hibáztam.
a lap tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció