Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

officially closed nagyon fontos textúrák beszt of thealter 2015 - nemhivatalos díjak tojáshéjak hivatalos fesztiváldíjak apátlanok bakk(2)fitty besztof idén dekameron, királyság! lábjegyzet királydrámákhoz révész robi fotói olivetti 82 dekameron I. az is lehet, hogy hazudok escurial - ki a bolond, ki a király? a fizikai színház kialakulásáról számmisztikai beavatkozás andaxínház módra escurial szövegkönyv így szerettek - anitiger szerint szeretszeengem? k2 maszk egyesület thealter kohlhaas számok bűvkörében - 1862 az elefánt nem a szobába volt fejhenger bárki bármikor tolhatja az élet meg remény nevű cuccot bűn és bűnhődés archív 2008 - pedig én jó anya voltam (csillag börtön) legyen-e idén üres blogposzt? archív - holland cunami 2008 -L szabadság és lehetőség - hmg hallgassatok hiányzik az artus archív 2007 - ladányi andrea társulata tökéletes történet messécske párhuzamok ha kihalnak a méhek nagyszínpad II. urbánék nagyszínpad I. vaj ön mi? menni vagy... falrarajz tánccal és határfeszegetéssel urbánék, respect II. urbánék bánkbánja az enyém is elveszett piros napszemüveg - szógálati II. bankban archív - pintér béla anyám orra 2006 fesztiválfüzetet akarok most lola blau blogger bio bolondok hajója köszönöm szemző üzenete a császárnak a császár üzenete 3 kévánság ilyen országban élünk - kultúrbrigád archív -via negativa 2012 nagyon fontos dolgok a via negatíva szerint a bizalom dúúdúúdúú megnyitó blog is back de, de tudok miért nem tudok

Videók

 

 

archív 2007 - ladányi andrea társulata

2015.07.23.

01:52

egy évvel később, 2007-ben pusztulat nyár volt, mint most.

negyven fok. olvadó beton, és mindenhol a rohadt bogarak. rámásztak a vállunkra, bele a ruhánkba, a hajunkba. előbujtak a föld alól, a forróságból szegények. utáltuk egymást.


azon a nyáron a mars téri u-pavilon poklában végig néztünk jó néhány remek előadást. ladányi andreáékat úgy vártuk, mint a csodát. tízkor léptek volna fel talán, de andrea egy nem induló fapados járat miatt nem tudott időben hazaérni. egy géppel később jött. de megüzente: ha megvárja a közönség, hajnali egykor fellépnek.

nagyon szerettem az előadást. ladányi andrea csodálatos táncos - és remek táncosokkal dolgozott együtt abban a produkcióban.

az u pavilon fullasztó poklában úgy toltk végig az előadást, hogy a fehér tatami teli volt bogarakkal, és ők is teli voltak bogarakkal, és én is, ahogy ültem a tatami előtt és fényképzetem, a lábszáramon kúsztak fel a bogarak a térdemig.

de ha arra a nyárra gondolok, nem a hülye szerencsétlen bogarakra gondolok, nem az u pavilon fullasztó forró poklára, ahnem többek között ladány andreáék előadására.

ami ilyen volt. jó sok kép, figyi.


amivel adós maradtam: ladányiék

2007.07.18.

18:51

nem volt egyszerű történet.

délután úgy tudtuk, nem jön szegedre, franciaországban ragadt.

az egyik solo és a duet lemegy, ladányi solo-ja elmarad.

22.30-kor nagy tömeg volt az U pavilonnál.

hajnali egyre rakták át az előadást - ladányival.

nem túl bloggerbarát megoldás, de megérte fennmaradni.

hát lássátok.

először a kedvencem, kovács martina.

a bőröndös lány.

két fontos mondat: fogd be, bazm.g,

és

ájm in láv.

ja, meg még : ciciciciciccc cícicici cícicicicicc

 

ezeket jól jegyezzétek meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

és most következzék a golden duet - gergely attila és kovács lehet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ladányi andrea.

 

 

 

 

thank you for my leg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jobb ha tudjátok, az oh susannát nem csajkovszkij írta.

csajkovszkij is megmondta.a lap tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció