Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

officially closed nagyon fontos textúrák beszt of thealter 2015 - nemhivatalos díjak tojáshéjak hivatalos fesztiváldíjak apátlanok bakk(2)fitty besztof idén dekameron, királyság! lábjegyzet királydrámákhoz révész robi fotói olivetti 82 dekameron I. az is lehet, hogy hazudok escurial - ki a bolond, ki a király? a fizikai színház kialakulásáról számmisztikai beavatkozás andaxínház módra escurial szövegkönyv így szerettek - anitiger szerint szeretszeengem? k2 maszk egyesület thealter kohlhaas számok bűvkörében - 1862 az elefánt nem a szobába volt fejhenger bárki bármikor tolhatja az élet meg remény nevű cuccot bűn és bűnhődés archív 2008 - pedig én jó anya voltam (csillag börtön) legyen-e idén üres blogposzt? archív - holland cunami 2008 -L szabadság és lehetőség - hmg hallgassatok hiányzik az artus archív 2007 - ladányi andrea társulata tökéletes történet messécske párhuzamok ha kihalnak a méhek nagyszínpad II. urbánék nagyszínpad I. vaj ön mi? menni vagy... falrarajz tánccal és határfeszegetéssel urbánék, respect II. urbánék bánkbánja az enyém is elveszett piros napszemüveg - szógálati II. bankban archív - pintér béla anyám orra 2006 fesztiválfüzetet akarok most lola blau blogger bio bolondok hajója köszönöm szemző üzenete a császárnak a császár üzenete 3 kévánság ilyen országban élünk - kultúrbrigád archív -via negativa 2012 nagyon fontos dolgok a via negatíva szerint a bizalom dúúdúúdúú megnyitó blog is back de, de tudok miért nem tudok

Videók

 

 

számmisztikai beavatkozás andaxínház módra

2015.07.25.

12:53

  Andaxínház (Budapest) : Beavatkozások   
Régi Zsinagóga, kert


beavatkozni a paradicsomba.
az andaxínház szokásához híven megint a zsina kertjét vette birtokba egy performansz erejéig.

a közönséget vissza - vagyis inkább a másik irányba  - számoltatni kihívás, először nem is értettük, nincs szilveszeter, sőt, van viszont matek, hogy a visszaszámlálás ellentetje az előreszámlálás.

és hogy a csodálatos magyar nyelv nagyon sok mindenre képes, például elgondolkodtat azon, hogy lehet, hogy nekünk csak három igeidőnk van (minek is több?, de hát godnoljunk csak bele:

a múltban meg fog majd történni.

tessék ízlelgetni a mondatot.

a múltban meg fog majd történni.

most hangosan mondjuk ki:

a múltban meg fog majd történni.

zseniális, igaz?

aztán jött egy számmisztikával alátámasztott igeidőelemzés, és kiderült, hogy az 1-es és a 25-ös szám a színházi katapult.

szám-vetés volt.

én is tudok egy szám-vetést. figyi.
elvetetttem egy számot.
gyökereet ereszt majd, ha kicsírázott.
engem nem érdekelnek a kertészkedési szabályok.

azért a paradicsomokat sajnáltam, de legjobban azt a jó kiállású, szétbaltázott asztalt.


a lap tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció