Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

officially closed nagyon fontos textúrák beszt of thealter 2015 - nemhivatalos díjak tojáshéjak hivatalos fesztiváldíjak apátlanok bakk(2)fitty besztof idén dekameron, királyság! lábjegyzet királydrámákhoz révész robi fotói olivetti 82 dekameron I. az is lehet, hogy hazudok escurial - ki a bolond, ki a király? a fizikai színház kialakulásáról számmisztikai beavatkozás andaxínház módra escurial szövegkönyv így szerettek - anitiger szerint szeretszeengem? k2 maszk egyesület thealter kohlhaas számok bűvkörében - 1862 az elefánt nem a szobába volt fejhenger bárki bármikor tolhatja az élet meg remény nevű cuccot bűn és bűnhődés archív 2008 - pedig én jó anya voltam (csillag börtön) legyen-e idén üres blogposzt? archív - holland cunami 2008 -L szabadság és lehetőség - hmg hallgassatok hiányzik az artus archív 2007 - ladányi andrea társulata tökéletes történet messécske párhuzamok ha kihalnak a méhek nagyszínpad II. urbánék nagyszínpad I. vaj ön mi? menni vagy... falrarajz tánccal és határfeszegetéssel urbánék, respect II. urbánék bánkbánja az enyém is elveszett piros napszemüveg - szógálati II. bankban archív - pintér béla anyám orra 2006 fesztiválfüzetet akarok most lola blau blogger bio bolondok hajója köszönöm szemző üzenete a császárnak a császár üzenete 3 kévánság ilyen országban élünk - kultúrbrigád archív -via negativa 2012 nagyon fontos dolgok a via negatíva szerint a bizalom dúúdúúdúú megnyitó blog is back de, de tudok miért nem tudok

Videók

 

 

tojáshéjak

2015.07.27.

14:19
úúú és áááá és úúúú
tökéletes zárása volt a thealternek a tojáshéj. hihetetlenül fegyelmezett páros, nem tévesztik a ritmust, minden nagyon pontos, nagoyn jól összerakott. irigylésre méltó, hogy ennyire összhang van közöttük a színpadon, a harmónia kézzel fogható, a szarkasztikus humor meg egyenesen imádnivaló.
nem véletlen, hogy a darab többünk szemébe könnyeket csalt, míg az első részben arra gondoltam, ezeknek a srácoknak biztosan tetszene a magyar néptánc-  bár elképzelhető, hogy ismerik -,  a másodikban, amikor ők már táncoltak, és a színpad megelevenedett, jött a létrás ember, a lány a fodrásznál, a kertészlány, a porszívózó fiú, a sportoló, a görkoris, hogy csak néhányat soroljak, tehát hogy amikor egy szervezetten kaotikus színpadkép kavargott a szemünk előtt, középen az állandót jelképező táncoló párral, akkor bizony kicsordult a könnyem.
a lap tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció