Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2015 / Május 21, Csütörtök

 

Előadás

Webnapló
officially closed nagyon fontos textúrák beszt of thealter 2015 - nemhivatalos díjak tojáshéjak hivatalos fesztiváldíjak apátlanok bakk(2)fitty besztof idén dekameron, királyság! lábjegyzet királydrámákhoz révész robi fotói olivetti 82 dekameron I. az is lehet, hogy hazudok escurial - ki a bolond, ki a király? a fizikai színház kialakulásáról számmisztikai beavatkozás andaxínház módra escurial szövegkönyv így szerettek - anitiger szerint szeretszeengem? k2 maszk egyesület thealter kohlhaas számok bűvkörében - 1862 az elefánt nem a szobába volt fejhenger bárki bármikor tolhatja az élet meg remény nevű cuccot bűn és bűnhődés archív 2008 - pedig én jó anya voltam (csillag börtön) legyen-e idén üres blogposzt? archív - holland cunami 2008 -L szabadság és lehetőség - hmg hallgassatok hiányzik az artus archív 2007 - ladányi andrea társulata tökéletes történet messécske párhuzamok ha kihalnak a méhek nagyszínpad II. urbánék nagyszínpad I. vaj ön mi? menni vagy... falrarajz tánccal és határfeszegetéssel urbánék, respect II. urbánék bánkbánja az enyém is elveszett piros napszemüveg - szógálati II. bankban archív - pintér béla anyám orra 2006 fesztiválfüzetet akarok most lola blau blogger bio bolondok hajója köszönöm szemző üzenete a császárnak a császár üzenete 3 kévánság ilyen országban élünk - kultúrbrigád archív -via negativa 2012 nagyon fontos dolgok a via negatíva szerint a bizalom dúúdúúdúú megnyitó blog is back de, de tudok miért nem tudok

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Horváth Mihály Gimnázium (Szentes): Atlantisz bár / Arany-metszés / Fuharosok - a szentesi HMG drámatagozatának 3 előadása

21. Csütörtök 17:00     Régi Zsinagóga

150'


Horváth Mihály Gimnázium (Szentes): Atlantisz bár

Játsszák: Börcsök Bálint, Contu Sarah, Gesztesi Alexandra, Hosszú Hermia Zsuzsanna, Kis Virág, Kozsuch Ádám, Madácsi István, Magyari Gyöngyi, Márta Renátó, Nyolczas Anett, Petes Valentina, Pigniczki Dóra, Sikó Koppány, Varga Zsófia, Zsótér Kitti.
Rendezték: Pádár Zsolt, Szurmik Zoltán

Az Atlantisz bár az a hely, ahová mindannyian vágyunk, még akkor is, ha sok szerencsétlen ember él ott. Nem számít, mert Amelie elvarázsol bennünket, még akkor is, ha nem minden úgy van, mint ahogy azt először gondoljuk!


Horváth Mihály Gimnázium 11.D (Szentes): Arany-metszés, avagy a gyilkos asszony balladája

Játsszák: 11. D osztály
Rendezték: Pádár Zsolt, Szurmik Zoltán

Arany János balladáinak drámaisága, az Árva fiú története a bűn és bűnhődés témakörében, 30 percben.

Horváth Mihály Gimnázium 12.D (Szentes): Fuharosok

Szereplők:
anya:Lakatos Gabriella
lány: Kovács Vecei Fanni
Zsófika: Kiss Helga
Fuharosok: Pribelszki Norbert, Virág Barnabás
Bolondka: Baranyi Csanád
jobbkéz és dramaturgiai középpont: Teleki Kitti
technikus: Fabó Márkó
összefogta: Szebeni Zoltán

„Hát megjöttek! Hát megjöttek a fuharosok. Az ő kurjantásaik verik szét a hajnalt – szakadt, szürke, nyűtt – a csend törékeny és üres. Láttam nővéreim rettenetes arcát! – ádáz! ádáz! – Drágáim, az istenért, de hát mi történt?”

A XXVI. Országos Diákszínjátszó Találkozó Dél-alföldi regionális rendezvényén a zsűri (Józsa Katalin és Mészáros Zsolt drámapedagógus, Kovács D. Dániel rendező és Sárosi Gábor ODE elnök) különdíjjal jutalmazta színészi munkájáért és a legjobb betétdalért Pigniczki Dórát (Atlantisz bár), kiváló páros színészi munkájáért Grgity Nikolettát és Sikó Koppányt (Arany-metszés), valamint az átütő színészi jelenlétért a Fuharosok szereplőit.

www.hmg.hu

Az V. THEALTER U21 plusz Aperitif kisfesztivál programja.

Jegyár: 600 Ft, diákigazolvánnyal ingyenes!


A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció