Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2015 / Július 19, Vasárnap

 

Előadás

Webnapló
officially closed nagyon fontos textúrák beszt of thealter 2015 - nemhivatalos díjak tojáshéjak hivatalos fesztiváldíjak apátlanok bakk(2)fitty besztof idén dekameron, királyság! lábjegyzet királydrámákhoz révész robi fotói olivetti 82 dekameron I. az is lehet, hogy hazudok escurial - ki a bolond, ki a király? a fizikai színház kialakulásáról számmisztikai beavatkozás andaxínház módra escurial szövegkönyv így szerettek - anitiger szerint szeretszeengem? k2 maszk egyesület thealter kohlhaas számok bűvkörében - 1862 az elefánt nem a szobába volt fejhenger bárki bármikor tolhatja az élet meg remény nevű cuccot bűn és bűnhődés archív 2008 - pedig én jó anya voltam (csillag börtön) legyen-e idén üres blogposzt? archív - holland cunami 2008 -L szabadság és lehetőség - hmg hallgassatok hiányzik az artus archív 2007 - ladányi andrea társulata tökéletes történet messécske párhuzamok ha kihalnak a méhek nagyszínpad II. urbánék nagyszínpad I. vaj ön mi? menni vagy... falrarajz tánccal és határfeszegetéssel urbánék, respect II. urbánék bánkbánja az enyém is elveszett piros napszemüveg - szógálati II. bankban archív - pintér béla anyám orra 2006 fesztiválfüzetet akarok most lola blau blogger bio bolondok hajója köszönöm szemző üzenete a császárnak a császár üzenete 3 kévánság ilyen országban élünk - kultúrbrigád archív -via negativa 2012 nagyon fontos dolgok a via negatíva szerint a bizalom dúúdúúdúú megnyitó blog is back de, de tudok miért nem tudok

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Bandart Productions (Budapest): You-Topia - az erő benned van

19. Vasárnap 22:00     Régi Zsinagóga, kert

20'

koreográfia, tánc: Lengyel Katalin
látvány/ Tóth-Zs. Szabolcs
zene/ Döme Beatbox, Airtist
jelmez/ Fufavi & Bandart

Hogyan harcol egy hatalmas digitális kéz egy nővel? Mi megmutatjuk!

A You-Topia egy varázsvilágot tár elénk, amelyben a Mortal Combat keveredik a Hattyúk tavával, miközben a lenyűgöző élő vizuális effektek tökéletesen kiegészítik a táncos mozdulatait.
Románccal kezdődött és harc lett belőle. Hősnőnket táncra kérik fel, ám a könnyed szórakozás elfajul és hirtelen egy kalitkában találja magát, ahonnan küzdelmek sokaságán keresztül sikerül csak kijutnia. A megpróbáltatások által megedződve végül megérti: saját élete felett át kell vennie az irányítást.
A darab a hatalom örök kérdésével foglalkozik: hősnője az állampolgár, akit belekényszerítenek egy olyan játékba, amiben számára idegen szerepeket kell eljátszania, öntudatának megerősödésével azonban végül felépít egy teljesen új világot maga körül.

A Bandart Productions Lengyel Katalin táncművész-koreográfus és Tóth-Zs. Szabolcs újmédia művész együttműködése. Első darabjukat, a Dancing Graffitit, Glasgow-ban hozták létre a Conflux művészeti intézménnyel koprodukcióban 2013-ban. Még abban az évben megkapták az Antré Fesztivál Szakmai Díját, és azóta is nagy sikerrel adják elő nemzetközi és hazai fesztiválokon. Második darabjuk, a You-Topia a World Forum for Democracy felkérésére készült tavaly, premierje a strasbourgi Európa Tanács székházában volt novemberben.

Támogatók: World Forum for Democracy 2014, Gólem Színház, L1 Egyesület, Műhely Alapítvány

www.bandart.eu

 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció