Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2015 / Július 21, Kedd

 

Előadás

Webnapló
officially closed nagyon fontos textúrák beszt of thealter 2015 - nemhivatalos díjak tojáshéjak hivatalos fesztiváldíjak apátlanok bakk(2)fitty besztof idén dekameron, királyság! lábjegyzet királydrámákhoz révész robi fotói olivetti 82 dekameron I. az is lehet, hogy hazudok escurial - ki a bolond, ki a király? a fizikai színház kialakulásáról számmisztikai beavatkozás andaxínház módra escurial szövegkönyv így szerettek - anitiger szerint szeretszeengem? k2 maszk egyesület thealter kohlhaas számok bűvkörében - 1862 az elefánt nem a szobába volt fejhenger bárki bármikor tolhatja az élet meg remény nevű cuccot bűn és bűnhődés archív 2008 - pedig én jó anya voltam (csillag börtön) legyen-e idén üres blogposzt? archív - holland cunami 2008 -L szabadság és lehetőség - hmg hallgassatok hiányzik az artus archív 2007 - ladányi andrea társulata tökéletes történet messécske párhuzamok ha kihalnak a méhek nagyszínpad II. urbánék nagyszínpad I. vaj ön mi? menni vagy... falrarajz tánccal és határfeszegetéssel urbánék, respect II. urbánék bánkbánja az enyém is elveszett piros napszemüveg - szógálati II. bankban archív - pintér béla anyám orra 2006 fesztiválfüzetet akarok most lola blau blogger bio bolondok hajója köszönöm szemző üzenete a császárnak a császár üzenete 3 kévánság ilyen országban élünk - kultúrbrigád archív -via negativa 2012 nagyon fontos dolgok a via negatíva szerint a bizalom dúúdúúdúú megnyitó blog is back de, de tudok miért nem tudok

Részletes információ

Oldal nyomtatása

offline:ontheater (Budapest): Menni vagy maradni - fizikai színház, új cirkusz, vertikális tánc

21. Kedd 21:00     Mars tér

60'

szereplők: Bardóczy Ilka, Kiss Gergely Geret, Zoletnik Sophie, Simor Ágnes, Orbán Balázs, Vincze Márton, Glass Ben
élőzene: Igaz Balázs, Vázsonyi János, Horváth Richárd
díszlet: Glass Ben
rendező: Glass Ben, Simor Ágnes

Kivándorlás és bevándorlás, indulás és érkezés, gyökeret eresztés és elszakadás. Egyre ismerősebb, karnyújtásnyira tapintható jelenség. Az offline:ontheater társulata akrobaták, zenészek, táncosok és színészek közös játékával földön és levegőben, vízszintesen és függőlegesen is körüljárja a kérdést. Hippi, maffiózó, prostituált, turista, egyetemista és utcazenész sorsa fonódik össze, a kérdés pedig ugyanaz: menni vagy maradni?

December 23-a a reptéri váróban, olcsó fapados jegy a nyári szünetre, foghíjas ebédlőasztal a vasárnapi családi ebéden, Skype-szülinap. Mindannyiunk számára ismerős helyzetek, hiszen napjainkban soha nem látott számban hagyják el fiatalok és idősebbek egyaránt Magyarországot, hogy másutt próbáljanak szerencsét. Az előadás alkotói és társadalomkutató csapata egy tudományos munka művészeti térbe helyezésével fókuszálják a problémát elgondolkodtató, de egyúttal humoros formában, lehetőséget nyújtva a nézőnek, hogy magára vagy szomszédjára, gyermekére, szerelmére ismerhessen. Komikum, tragikum, tehetetlenség és szabadságérzet, indulás és maradás világa keveredik a tér különböző síkjain.

www.offlineon.eu

Támogató: Norvég Civil Támogatási Alap
Az előadást támogatta:

Szegedi Városkép és Piac Kft.

 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció