Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

klóz dö dór - végevan besztof thealter 2013, nem hivatalos fesztiválzáró és díjnyulak/nyúldíjak zombikád a nap már lement mr. pejo csodálatos bábjai thealter webáruház/nélkülözhetetlen tárgyak a vízzé vált tündér a legjobb székely vicc karaván színház/roma tanoda free hug szógálati közlemény2 soha nem felejtem el az elsőt ha ivo dimcsev mellettem ült volna - én vagyok te kriptonit/felkelő bulvár a darabokban bányavak rr szong vol3 megértett szong dekadencia, tündérország, valami éteri játék a betűkkel running vaknyugat viszockij a csillagban börtön újmagyar ima mélyen belélegezni mélymagyar nemzeti turul fülkeforr és vidéke - szobrok, amelyek világgá mentek holtpont a mi médi-bébink vanfény kampf/harc tökhintó jelölték a nagy füzetet! forte-szkéné: a nagy füzet lövöldözős szong dancing graffiti west balkán blogger bio via negativa 3 - interjú egy művésszel via negativa: játék fogpiszkálókkal fülelsz nyomokban toldi boris kadin, a balkáni donnie darko hajótörés, ganxtafáklya metafáradt bakacsin karaván színház, roma tanoda a nyúl veretes párbeszéd gergye krisztián társulata és a bizottság nagyanyám kendője mit keres itt hawking? halottaskönyv előadás előtt vándorló ikonok hajótörés a roosevelt téren thealter nekem, 2013 andaxínház: beavatkozások (vasárnap) legmagyar - hmg hmgs meszidzs dr. máriás, a mennyei vibrátor k2 - önös érdekből én így is tudok fotózni president az előző poszt "sziveri jános voltam, ez volt a büntetésem" kialvatlan ég szógálati közlemény nejlonmenyasszony na ez főbűnök ennek a városnak metanoia: mutatványosok az alkimisták utcájában megnyitó andaxinnal bloggerfüzet, na ja. megnyitó - szokás szerint nem szokványos itt vagyunk mind ragasztó ki ez a férfi? miért szeretem ladányi andreát? thealterre mentünk sorszámnév, házszám kezdődjönmár! szong

Videók

 

 

ki ez a férfi?

2013.07.19.

17:22

ki ő?

ki ez a férfi?legyen az én sosem volt nagypapám.

aki vasárnap délelőtt elvisz az állatkertbe, utána tejszínes kakaót vesz nekem. mindig könyveket kapok tőle.

mindig tudja, mit gondolok. megvéd, mert szeret. ha a nagymama vagy anya szid, annyit mondd: hagyjátok, hisz még csak gyerek.

ő az, akihez futok, ha bajba kerültem vagy ha olyan boldogság feszíti a szívemet, amit egyedül nem lehet elviselni.

a születésnapomra a kedvenc virágomat kapom tőle.annyiszor mosolyog rám, hogy attól már nagyon sok szarkaláb gyűlik össze a szeme körül.

ő bölcs, és segít nekem, hogy én is bölcs legyek.

a tekintetével símogat, és megdicsér, ha ügyes vagyok.

a falig érő polcokkal telerakott könyvtáráből bármit elvihetek. na jó, a lexikonokat nem, de megengedi, hogy azokat a padlón hasalva nézegessem. ameddig csak akarom.

ha szakad az eső, kiül velem a teraszra és csendben nézzük a cseppeket meg az eget. vele jó hallgatni is.

ő az, aki szó nélkül beragasztja a sebeimet, ha elesem biciklivel.
aki életem különleges és fontos napjain még nálam is boldogabb.

az utolsó napját együtt töltjük. úgy hal meg, hogy fogom a kezét, úgy hal meg, hogy elhiteti velem: napról napra jobb ember vagyok és szerethető.a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció