Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

klóz dö dór - végevan besztof thealter 2013, nem hivatalos fesztiválzáró és díjnyulak/nyúldíjak zombikád a nap már lement mr. pejo csodálatos bábjai thealter webáruház/nélkülözhetetlen tárgyak a vízzé vált tündér a legjobb székely vicc karaván színház/roma tanoda free hug szógálati közlemény2 soha nem felejtem el az elsőt ha ivo dimcsev mellettem ült volna - én vagyok te kriptonit/felkelő bulvár a darabokban bányavak rr szong vol3 megértett szong dekadencia, tündérország, valami éteri játék a betűkkel running vaknyugat viszockij a csillagban börtön újmagyar ima mélyen belélegezni mélymagyar nemzeti turul fülkeforr és vidéke - szobrok, amelyek világgá mentek holtpont a mi médi-bébink vanfény kampf/harc tökhintó jelölték a nagy füzetet! forte-szkéné: a nagy füzet lövöldözős szong dancing graffiti west balkán blogger bio via negativa 3 - interjú egy művésszel via negativa: játék fogpiszkálókkal fülelsz nyomokban toldi boris kadin, a balkáni donnie darko hajótörés, ganxtafáklya metafáradt bakacsin karaván színház, roma tanoda a nyúl veretes párbeszéd gergye krisztián társulata és a bizottság nagyanyám kendője mit keres itt hawking? halottaskönyv előadás előtt vándorló ikonok hajótörés a roosevelt téren thealter nekem, 2013 andaxínház: beavatkozások (vasárnap) legmagyar - hmg hmgs meszidzs dr. máriás, a mennyei vibrátor k2 - önös érdekből én így is tudok fotózni president az előző poszt "sziveri jános voltam, ez volt a büntetésem" kialvatlan ég szógálati közlemény nejlonmenyasszony na ez főbűnök ennek a városnak metanoia: mutatványosok az alkimisták utcájában megnyitó andaxinnal bloggerfüzet, na ja. megnyitó - szokás szerint nem szokványos itt vagyunk mind ragasztó ki ez a férfi? miért szeretem ladányi andreát? thealterre mentünk sorszámnév, házszám kezdődjönmár! szong

Videók

 

 

hajótörés a roosevelt téren

2013.07.22.

04:25a roosevelt téren tegnap este sokan hajótörést szenvedtek. pontosabban nem szenvedtek: részesei lehettek egy főként improvizációra épülő gyerekelőadásnak. az utcaszínházi alkotóközösség interaktív színházcsinálásra hívta a gyerekeket: ők dönthették el, hogy hogyan folytatódjon a mese.
az történet az akácia királyságban játszódik, itt él a trón várományosa, marci, aki nem sokára betölti 18. születésnapját. mivel sem az anyukája, sem az apukája nem él, hanem egy gonosz mostoha neveli, nagy kérdés, hogy kit koronáznak majd királlyá.
a hajótörés közösségi alkotásból született, a 12 fonásból álló jelenetkoszorúból hármat-hármat játszanak el minden alkalommal.

az előadás július 22-én, hétfőn este 8 órától ismét megtekinthető és formálható.(Utcaszínházi Alkotóközösség (Budapest): Hajótörés, alkotók: Bernáth Atom Tamás, Domonkos Ágnes, Lipka Péter, Simon Balázs, Simó Krisztián, maszkok: Stefano Perocco)

 

a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció