Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

klóz dö dór - végevan besztof thealter 2013, nem hivatalos fesztiválzáró és díjnyulak/nyúldíjak zombikád a nap már lement mr. pejo csodálatos bábjai thealter webáruház/nélkülözhetetlen tárgyak a vízzé vált tündér a legjobb székely vicc karaván színház/roma tanoda free hug szógálati közlemény2 soha nem felejtem el az elsőt ha ivo dimcsev mellettem ült volna - én vagyok te kriptonit/felkelő bulvár a darabokban bányavak rr szong vol3 megértett szong dekadencia, tündérország, valami éteri játék a betűkkel running vaknyugat viszockij a csillagban börtön újmagyar ima mélyen belélegezni mélymagyar nemzeti turul fülkeforr és vidéke - szobrok, amelyek világgá mentek holtpont a mi médi-bébink vanfény kampf/harc tökhintó jelölték a nagy füzetet! forte-szkéné: a nagy füzet lövöldözős szong dancing graffiti west balkán blogger bio via negativa 3 - interjú egy művésszel via negativa: játék fogpiszkálókkal fülelsz nyomokban toldi boris kadin, a balkáni donnie darko hajótörés, ganxtafáklya metafáradt bakacsin karaván színház, roma tanoda a nyúl veretes párbeszéd gergye krisztián társulata és a bizottság nagyanyám kendője mit keres itt hawking? halottaskönyv előadás előtt vándorló ikonok hajótörés a roosevelt téren thealter nekem, 2013 andaxínház: beavatkozások (vasárnap) legmagyar - hmg hmgs meszidzs dr. máriás, a mennyei vibrátor k2 - önös érdekből én így is tudok fotózni president az előző poszt "sziveri jános voltam, ez volt a büntetésem" kialvatlan ég szógálati közlemény nejlonmenyasszony na ez főbűnök ennek a városnak metanoia: mutatványosok az alkimisták utcájában megnyitó andaxinnal bloggerfüzet, na ja. megnyitó - szokás szerint nem szokványos itt vagyunk mind ragasztó ki ez a férfi? miért szeretem ladányi andreát? thealterre mentünk sorszámnév, házszám kezdődjönmár! szong

Videók

 

 

hajótörés, ganxtafáklya

2013.07.23.

17:57tegnap fáklyás-gengszterest adtak elő az utcaszínházi alkotóközösség színészei a rakparton.
a darab a közönség bevonásával készült: először három jelenetet mutattak be, a nézőknek ezekből kellett kiválasztani azt a szituációt, amivel a darab elindul.
utcán játszani mindig kockázat, mert egy épületen belüli előadásra legjobb esetben csak azok ülnek be, akik oda akarnak menni, tehát szabad akaratukból lesznek nézők - kivéve, ha az anyukájuk viszi el őket vagy iskolai bérletük van -, az utcán azonban sosem lehet tudni, hogy éppen milyen összetételű lesz a közönség, ha lesz.
és éppen a nehézségében van a szépsége, mert mindig meg kell találni a közös hangot, ha interaktív előadásról van szó.


ki kell szúrni az exhibicionistákat - illetve nem is, jelentkeznek ők maguktól -, a visszahúzódókat békén hagyni, érezni, hogy egy poén nem ül, vagy hogy mikor túl sok a paráznaság vagy az erőszak.
az utcaszínházi alkotóközösség még egy darabbal jelentkezik a fesztiválon: július 24-én szerdán 18 órától a roosevelt téren játsszák a mi pinokkiónk című darabot.(Utcaszínházi Alkotóközösség (Budapest): Hajótörés - alkotók: Bernáth Atom Tamás, Domonkos Ágnes, Lipka Péter, Simon Balázs, Simó Krisztián, maszkok: Stefano Perocco)

a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció