Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

klóz dö dór - végevan besztof thealter 2013, nem hivatalos fesztiválzáró és díjnyulak/nyúldíjak zombikád a nap már lement mr. pejo csodálatos bábjai thealter webáruház/nélkülözhetetlen tárgyak a vízzé vált tündér a legjobb székely vicc karaván színház/roma tanoda free hug szógálati közlemény2 soha nem felejtem el az elsőt ha ivo dimcsev mellettem ült volna - én vagyok te kriptonit/felkelő bulvár a darabokban bányavak rr szong vol3 megértett szong dekadencia, tündérország, valami éteri játék a betűkkel running vaknyugat viszockij a csillagban börtön újmagyar ima mélyen belélegezni mélymagyar nemzeti turul fülkeforr és vidéke - szobrok, amelyek világgá mentek holtpont a mi médi-bébink vanfény kampf/harc tökhintó jelölték a nagy füzetet! forte-szkéné: a nagy füzet lövöldözős szong dancing graffiti west balkán blogger bio via negativa 3 - interjú egy művésszel via negativa: játék fogpiszkálókkal fülelsz nyomokban toldi boris kadin, a balkáni donnie darko hajótörés, ganxtafáklya metafáradt bakacsin karaván színház, roma tanoda a nyúl veretes párbeszéd gergye krisztián társulata és a bizottság nagyanyám kendője mit keres itt hawking? halottaskönyv előadás előtt vándorló ikonok hajótörés a roosevelt téren thealter nekem, 2013 andaxínház: beavatkozások (vasárnap) legmagyar - hmg hmgs meszidzs dr. máriás, a mennyei vibrátor k2 - önös érdekből én így is tudok fotózni president az előző poszt "sziveri jános voltam, ez volt a büntetésem" kialvatlan ég szógálati közlemény nejlonmenyasszony na ez főbűnök ennek a városnak metanoia: mutatványosok az alkimisták utcájában megnyitó andaxinnal bloggerfüzet, na ja. megnyitó - szokás szerint nem szokványos itt vagyunk mind ragasztó ki ez a férfi? miért szeretem ladányi andreát? thealterre mentünk sorszámnév, házszám kezdődjönmár! szong

Videók

 

 

újmagyar

2013.07.25.

14:33

a drámai végkifejlett lehetne két té, mert jövő idő.

a főzellékben is sok valami van - sok tök, sok borsó, reméljük, rántás nem, de sok zöldbaba - legyen tehát kettő l!

a balesett, ha már megtörtént, akkor legyen két té, mert az az igazi múlt idő.

és a performansz, hát azon is módosítsunk kérem, mert mi az, hogy ez egy hímnemű szó, na jó, tudom, hogy patriarchális társadalom,de mért kell mindig a férfiakra utalni: perforMANsz, legyen egy másik szó is, perforwomansz, és akkor én már jobban fogok aludni.

és mi az, hogy jegyszedő, krumplit meg virágot szedünk, jegyet nem, a szedés az olyan, hogy lehajol, kiszedi, letépi, legfeljebb jegyelvevő lehetne, pillanatnyilag erre nincs jobb ötletem.

a fényképész, na hát, az igen, ez végre jó, itt már benne van az ész is, de hát a fotózás nem csak technika, ehhez szív is kell, fényképszívész? na? na? na?

(elnézést, de mindig elfog a pánik, ha a csillagba kell mennem, ezt hozza ki belőlem.
de most már csak megmosom a hajam, és indulok is.
freedom!
nyemcsok éva eső)


a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció