Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

klóz dö dór - végevan besztof thealter 2013, nem hivatalos fesztiválzáró és díjnyulak/nyúldíjak zombikád a nap már lement mr. pejo csodálatos bábjai thealter webáruház/nélkülözhetetlen tárgyak a vízzé vált tündér a legjobb székely vicc karaván színház/roma tanoda free hug szógálati közlemény2 soha nem felejtem el az elsőt ha ivo dimcsev mellettem ült volna - én vagyok te kriptonit/felkelő bulvár a darabokban bányavak rr szong vol3 megértett szong dekadencia, tündérország, valami éteri játék a betűkkel running vaknyugat viszockij a csillagban börtön újmagyar ima mélyen belélegezni mélymagyar nemzeti turul fülkeforr és vidéke - szobrok, amelyek világgá mentek holtpont a mi médi-bébink vanfény kampf/harc tökhintó jelölték a nagy füzetet! forte-szkéné: a nagy füzet lövöldözős szong dancing graffiti west balkán blogger bio via negativa 3 - interjú egy művésszel via negativa: játék fogpiszkálókkal fülelsz nyomokban toldi boris kadin, a balkáni donnie darko hajótörés, ganxtafáklya metafáradt bakacsin karaván színház, roma tanoda a nyúl veretes párbeszéd gergye krisztián társulata és a bizottság nagyanyám kendője mit keres itt hawking? halottaskönyv előadás előtt vándorló ikonok hajótörés a roosevelt téren thealter nekem, 2013 andaxínház: beavatkozások (vasárnap) legmagyar - hmg hmgs meszidzs dr. máriás, a mennyei vibrátor k2 - önös érdekből én így is tudok fotózni president az előző poszt "sziveri jános voltam, ez volt a büntetésem" kialvatlan ég szógálati közlemény nejlonmenyasszony na ez főbűnök ennek a városnak metanoia: mutatványosok az alkimisták utcájában megnyitó andaxinnal bloggerfüzet, na ja. megnyitó - szokás szerint nem szokványos itt vagyunk mind ragasztó ki ez a férfi? miért szeretem ladányi andreát? thealterre mentünk sorszámnév, házszám kezdődjönmár! szong

Videók

 

 

thealter webáruház/nélkülözhetetlen tárgyak

2013.07.28.

18:11

a tárgyak nagyon fontosak.
nem részletezném.
de.
összeírtam az idei thealteren legnagyobb számban előforduló tárgyak listáját, ezeket fotókkal is szemléltetem, hátha valaki még nem ismerné.

nézzük, mi volt készleten!

1. gumicsizmák
divatos női fehér gumicsizma, boka változatban is kapható. eső- és trágyaálló.
kevéssé divatos férfi gumicsizma, ajánlatos napon gyakran szellőztetni. eső-, trágya és traktorkerékálló változatban is.
2. partfis

a széles fejjel ellátott sepregető eszköz rendkívül praktikus, hiszen egyetlen húzással nagyobb felületet lehet vele megtisztítani, mint egy seprűvel. modern, elegáns kivitel, cserélhető fejjel. a nyél ergonomikus kiképzésű. ezt a modellt buddhistáknak mandala összesöprésére kifejezetten ajánljuk.
ez a mégszélesebb fejű változat kissé viseltes, ezért nem nagyon mertük lefotózni.
3. kanna/kanta
folyadék, főleg ivóvíz tárolására szolgáló edény, amely üresen és teli is kiváló hangszerré avanzsálhat értő kezekben.
a bádog változatot zenekaroknak ajánljuk, amelynek tagjai esetleg dühkitörés levezetése céljából dobálnák a kantát.
ezt a díszesebb verziót főként jelenleg divatos country stílusban felújított régi kúriák, parasztházak konyhájába ajánljuk, akár díszítésnek is. parasztos design. nemzeti motívumokkal is rendelhető.

4. alkohol (főként pályinka) tárolására alkalmas edények (mint pl. demizson és pálinkásüveg)

a fonott piros demizson igazán hetyke stílusban vonzza a német turistákat a hortobágyi piroschka-partin. otthoni használatra is ajánljuk.
egyszerű pálinkás üveg, 96 fokig javasolt, 100 fok fölötti pálinka már szétégeti az üveget.


+1:
és a ráadás: retró üzletünkben már előrendelhető ez a míves lámpaernyő, amelyet dédnagyanyáink piros fazekából is elkészíthetnek a hozzáértő hómméd kezek.
termékeink megrendelhetők a nap 24 órájában: nyemcsok.eva@gmail.com


a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció