Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

klóz dö dór - végevan besztof thealter 2013, nem hivatalos fesztiválzáró és díjnyulak/nyúldíjak zombikád a nap már lement mr. pejo csodálatos bábjai thealter webáruház/nélkülözhetetlen tárgyak a vízzé vált tündér a legjobb székely vicc karaván színház/roma tanoda free hug szógálati közlemény2 soha nem felejtem el az elsőt ha ivo dimcsev mellettem ült volna - én vagyok te kriptonit/felkelő bulvár a darabokban bányavak rr szong vol3 megértett szong dekadencia, tündérország, valami éteri játék a betűkkel running vaknyugat viszockij a csillagban börtön újmagyar ima mélyen belélegezni mélymagyar nemzeti turul fülkeforr és vidéke - szobrok, amelyek világgá mentek holtpont a mi médi-bébink vanfény kampf/harc tökhintó jelölték a nagy füzetet! forte-szkéné: a nagy füzet lövöldözős szong dancing graffiti west balkán blogger bio via negativa 3 - interjú egy művésszel via negativa: játék fogpiszkálókkal fülelsz nyomokban toldi boris kadin, a balkáni donnie darko hajótörés, ganxtafáklya metafáradt bakacsin karaván színház, roma tanoda a nyúl veretes párbeszéd gergye krisztián társulata és a bizottság nagyanyám kendője mit keres itt hawking? halottaskönyv előadás előtt vándorló ikonok hajótörés a roosevelt téren thealter nekem, 2013 andaxínház: beavatkozások (vasárnap) legmagyar - hmg hmgs meszidzs dr. máriás, a mennyei vibrátor k2 - önös érdekből én így is tudok fotózni president az előző poszt "sziveri jános voltam, ez volt a büntetésem" kialvatlan ég szógálati közlemény nejlonmenyasszony na ez főbűnök ennek a városnak metanoia: mutatványosok az alkimisták utcájában megnyitó andaxinnal bloggerfüzet, na ja. megnyitó - szokás szerint nem szokványos itt vagyunk mind ragasztó ki ez a férfi? miért szeretem ladányi andreát? thealterre mentünk sorszámnév, házszám kezdődjönmár! szong

Videók

 

 

mit keres itt hawking?

2013.07.22.

05:08hawking a wikipédia szerint vezető angol elméleti fizikus. nem csupán kiemelkedő szakmai sikerei miatt ismert, hanem a laikusoknak szóló ismeretterjesztési munkássága révén is azon kevés tudós közé sorolható, akik részei lettek a populáris kultúrának is, mint például albert einstein.

1942-ben született oxfordban. 1975-ben megjelent első szakami témájú könyve The Large
Scale Structure of Space-Time címmel.

2010-ben megjelent könyvében, a „The Grand Design”-ben kifejti, hogy Isten nem teremthette a világot, habár korábban összeegyeztethetőnek tartotta a modern fizika és egy „teremtő” gondolatát. Úgy véli, az ősrobbanás a fizika elkerülhetetlen következménye volt.

2012-ben bejelentették, hogy az előző év folyamán rész vett egy fejlesztésben, ahol egy olyan eszközön dolgoznak, ami az agyhullámok alapján dolgozik. a munkaeszköz neve: „iBrain”.

2013-ban a thealter fesztiválnyitóján jelképesen részt vett: hawkingot egy piros kerekes szék (sanyibá dédnagymamájáé volt) és a világmindenség elmélete című könyv volt jelen helyette.

mr. hawking figyelmébe ajánlanék egy jeles elméleti szakembert, akinek az életről, a világ keletkezéséről és a teremtésről megalkotott filozófiája sokunk számára alapvetés és útmutató is egyben. az információ című írásában közölte megállapítását az általam nagyra becsült tudós,

- Mindnyájan a semmiből jövünk, és visszamegyünk a nagy büdös semmibe.

akinek a neve egyébként örkény istván.


a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció