Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

klóz dö dór - végevan besztof thealter 2013, nem hivatalos fesztiválzáró és díjnyulak/nyúldíjak zombikád a nap már lement mr. pejo csodálatos bábjai thealter webáruház/nélkülözhetetlen tárgyak a vízzé vált tündér a legjobb székely vicc karaván színház/roma tanoda free hug szógálati közlemény2 soha nem felejtem el az elsőt ha ivo dimcsev mellettem ült volna - én vagyok te kriptonit/felkelő bulvár a darabokban bányavak rr szong vol3 megértett szong dekadencia, tündérország, valami éteri játék a betűkkel running vaknyugat viszockij a csillagban börtön újmagyar ima mélyen belélegezni mélymagyar nemzeti turul fülkeforr és vidéke - szobrok, amelyek világgá mentek holtpont a mi médi-bébink vanfény kampf/harc tökhintó jelölték a nagy füzetet! forte-szkéné: a nagy füzet lövöldözős szong dancing graffiti west balkán blogger bio via negativa 3 - interjú egy művésszel via negativa: játék fogpiszkálókkal fülelsz nyomokban toldi boris kadin, a balkáni donnie darko hajótörés, ganxtafáklya metafáradt bakacsin karaván színház, roma tanoda a nyúl veretes párbeszéd gergye krisztián társulata és a bizottság nagyanyám kendője mit keres itt hawking? halottaskönyv előadás előtt vándorló ikonok hajótörés a roosevelt téren thealter nekem, 2013 andaxínház: beavatkozások (vasárnap) legmagyar - hmg hmgs meszidzs dr. máriás, a mennyei vibrátor k2 - önös érdekből én így is tudok fotózni president az előző poszt "sziveri jános voltam, ez volt a büntetésem" kialvatlan ég szógálati közlemény nejlonmenyasszony na ez főbűnök ennek a városnak metanoia: mutatványosok az alkimisták utcájában megnyitó andaxinnal bloggerfüzet, na ja. megnyitó - szokás szerint nem szokványos itt vagyunk mind ragasztó ki ez a férfi? miért szeretem ladányi andreát? thealterre mentünk sorszámnév, házszám kezdődjönmár! szong

Videók

 

 

bloggerfüzet, na ja.

2013.07.20.

01:17

az igaz fesztiválbarát könyvjelzőként is szolgál. és még csak nem is morog érte.
már alig vártam, hogy elmehessek füzetet venni.
nem lehet ám azt az év minden szakában.
csak a fesztivál előtt pár héttel.
a hivatalos blogger-felkérés után.
az üzletet, ahol tavaly vásároltam, kicsit átrendezték.
szomorúan állapítottam meg, hogy még egy pofon az állandóságnak: a tavaly vett füzeteket már nem gyártják. mért nem vettem akkor hat kilót?
de hát ki tudta.
tudom, hogy furán néznek az eladók.
nyitogatok, tapogatok, szagolgatok.
fontos a csíkok színe és az egymástól való távolsága. persze, kérdezheted, mi a manónak fontos, ha úgy is sötétben, és a fesztivál fele után már ferdén írok bele?
fontos, és kész.
vannak megmagyarázhatatlan dolgok, amikről csak tudod, hogy úgy kell lenniük. csakos dolgok.


kockásból persze dunát lehet rekeszteni.
érdekes, hogy ezt évtizedek óta egy papírboltos sem veszi észre. hogy nem kell kockásból meg csíkosból ugyan annyit rendelni, mert a csíkos mindig jobban fogy.
a kockások meg egy idő után az elfekvőbe kerülnek.
gyere, vegyél meg, akár amőbázhatsz is a kockáimba, csak vigyél haza, évek óra várok itt - jajonganak.
de téged nem érdekel.
nézed az egymás mögé tömött, egymás mellé sorakoztatott füzeteket. kinyitod, kockás, nem kell. kinyitod, megint kockás, nem kell. kinyitod, a fenébe, megint kockás, nem, nem, nem kell.
a csíkosok kissé öntelten szerények. tudják, hogy úgy is valaki elviszi őket, sokkal előbb, mint utóbb, így ők dölyfösen pöffeszkednek. önbizalmuk határtalan. minek könyörögjenek, ha tudják, hogy nagyon is hamarosan eljön az ő idejük is?
éppen ezért nagyon alaposan és megfontoltan kell a csíkosak közül választani. mert közöttük is vannak olyanok, amelyek érthetetlen módon vártalanul telnek be. ott ülsz a nézőtéren, az előadáson a sötétben, lapozol, és egyszer csak ott a borítólap. hogy történhetett ez? hisz az előbb még csak félig volt.
egy füzet csak egy füzet, mondanád.
neked. de nekem nem az.


nyemcsok.eva@gmail.com


a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció