Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

klóz dö dór - végevan besztof thealter 2013, nem hivatalos fesztiválzáró és díjnyulak/nyúldíjak zombikád a nap már lement mr. pejo csodálatos bábjai thealter webáruház/nélkülözhetetlen tárgyak a vízzé vált tündér a legjobb székely vicc karaván színház/roma tanoda free hug szógálati közlemény2 soha nem felejtem el az elsőt ha ivo dimcsev mellettem ült volna - én vagyok te kriptonit/felkelő bulvár a darabokban bányavak rr szong vol3 megértett szong dekadencia, tündérország, valami éteri játék a betűkkel running vaknyugat viszockij a csillagban börtön újmagyar ima mélyen belélegezni mélymagyar nemzeti turul fülkeforr és vidéke - szobrok, amelyek világgá mentek holtpont a mi médi-bébink vanfény kampf/harc tökhintó jelölték a nagy füzetet! forte-szkéné: a nagy füzet lövöldözős szong dancing graffiti west balkán blogger bio via negativa 3 - interjú egy művésszel via negativa: játék fogpiszkálókkal fülelsz nyomokban toldi boris kadin, a balkáni donnie darko hajótörés, ganxtafáklya metafáradt bakacsin karaván színház, roma tanoda a nyúl veretes párbeszéd gergye krisztián társulata és a bizottság nagyanyám kendője mit keres itt hawking? halottaskönyv előadás előtt vándorló ikonok hajótörés a roosevelt téren thealter nekem, 2013 andaxínház: beavatkozások (vasárnap) legmagyar - hmg hmgs meszidzs dr. máriás, a mennyei vibrátor k2 - önös érdekből én így is tudok fotózni president az előző poszt "sziveri jános voltam, ez volt a büntetésem" kialvatlan ég szógálati közlemény nejlonmenyasszony na ez főbűnök ennek a városnak metanoia: mutatványosok az alkimisták utcájában megnyitó andaxinnal bloggerfüzet, na ja. megnyitó - szokás szerint nem szokványos itt vagyunk mind ragasztó ki ez a férfi? miért szeretem ladányi andreát? thealterre mentünk sorszámnév, házszám kezdődjönmár! szong

Videók

 

 

via negativa 3 - interjú egy művésszel

2013.07.24.

01:27

a 35 éves krisian al droubi - elmondása szerint kamionsofőr, nem hivatalosan balettáncos - első hét évét a hét főbűn kutatásának szentelte, mert szerinte ezek alapvetően meghatározzák az ember önmagához való viszonyát.
de a radikális fogyasztás - vagyis a test minden szempontból való teljes kihasználása, a test, a jelenlét, az érzékek és a lelki erő maximális elfogyasztása - nem befolyásolhatja az alkotóképességet.
talán az öröm az egyetlen, aminek értelme van - mondja.
a radikális fogyasztás sok néző számára kényelmetlen, zavaró, megdöbbentő, de amit keres az ember, azt később úgyis kikakálja.
ahhoz, hogy élvezhessük az életet, és felszabadítsuk magunkat, szerinte szégyentelenné kell válnunk.

az előadáson ez maximálisan meg is történt, de erről nem írok többet.

ami a régi zsina színpadán akkor este történt, ezúttal

ott is marad.

(Via Negativa: Interjú egy művésszel
írta: Bojan Jablanovec, Kristian Al Droubi
előadók: Kristian Al Droubi, Orcsik Roland)
 
nyemcsok.eva@gmail.com

 

a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció