Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

klóz dö dór - végevan besztof thealter 2013, nem hivatalos fesztiválzáró és díjnyulak/nyúldíjak zombikád a nap már lement mr. pejo csodálatos bábjai thealter webáruház/nélkülözhetetlen tárgyak a vízzé vált tündér a legjobb székely vicc karaván színház/roma tanoda free hug szógálati közlemény2 soha nem felejtem el az elsőt ha ivo dimcsev mellettem ült volna - én vagyok te kriptonit/felkelő bulvár a darabokban bányavak rr szong vol3 megértett szong dekadencia, tündérország, valami éteri játék a betűkkel running vaknyugat viszockij a csillagban börtön újmagyar ima mélyen belélegezni mélymagyar nemzeti turul fülkeforr és vidéke - szobrok, amelyek világgá mentek holtpont a mi médi-bébink vanfény kampf/harc tökhintó jelölték a nagy füzetet! forte-szkéné: a nagy füzet lövöldözős szong dancing graffiti west balkán blogger bio via negativa 3 - interjú egy művésszel via negativa: játék fogpiszkálókkal fülelsz nyomokban toldi boris kadin, a balkáni donnie darko hajótörés, ganxtafáklya metafáradt bakacsin karaván színház, roma tanoda a nyúl veretes párbeszéd gergye krisztián társulata és a bizottság nagyanyám kendője mit keres itt hawking? halottaskönyv előadás előtt vándorló ikonok hajótörés a roosevelt téren thealter nekem, 2013 andaxínház: beavatkozások (vasárnap) legmagyar - hmg hmgs meszidzs dr. máriás, a mennyei vibrátor k2 - önös érdekből én így is tudok fotózni president az előző poszt "sziveri jános voltam, ez volt a büntetésem" kialvatlan ég szógálati közlemény nejlonmenyasszony na ez főbűnök ennek a városnak metanoia: mutatványosok az alkimisták utcájában megnyitó andaxinnal bloggerfüzet, na ja. megnyitó - szokás szerint nem szokványos itt vagyunk mind ragasztó ki ez a férfi? miért szeretem ladányi andreát? thealterre mentünk sorszámnév, házszám kezdődjönmár! szong

Videók

 

 

fülelsz

2013.07.24.

00:18vannak olyan előadások, amik után egyszerűen nincs kedved szólni senkihez.
se ránézni másokra.
nem haragszol, nem vagy dühös, nem érzed jól magad, nem vagy vidám - egyszerűen sehogy sem érzed magad.
mintha ledobtak volna a lelkedbe egy kavicsot, ami még nem ért le.fülelsz, hogy halld a visszhangját. a koppanást, ahogy földet ér. a csobbanást, ahogy vízbe ér.
fülelsz, ahogyan tolod a bicajodat az utcán - nincs kedved felülni se, és akkor már tényleg valami van -, fülelsz, ahogy átkelsz a zebrán, fülelsz, ahogy elsétálsz a klauzál tér sárga lámpásai alatt, fülelsz, ahogy végül felszállsz és végig tekersz a stefánián, fülelsz, ahogy elhagyod a szökűkutat.
aztán hazaérsz.
hagymát darabolsz, paprikát csumázol, paradicsomot szeletelsz, felvered a tojást, fülelsz.
fülelsz, és lecsót főzöl.
fülelsz, míg megvacsorázol, míg iszol egy bögre tejet, aztán egy tejeskávét, próbálod az orrodból kiüzni a zsákos krumpli rothadó szagát, és fülelsz.
az a kavics majd csak leér az aljára.
ha nem, akkor nincs tovább blog.
a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció