Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

klóz dö dór - végevan besztof thealter 2013, nem hivatalos fesztiválzáró és díjnyulak/nyúldíjak zombikád a nap már lement mr. pejo csodálatos bábjai thealter webáruház/nélkülözhetetlen tárgyak a vízzé vált tündér a legjobb székely vicc karaván színház/roma tanoda free hug szógálati közlemény2 soha nem felejtem el az elsőt ha ivo dimcsev mellettem ült volna - én vagyok te kriptonit/felkelő bulvár a darabokban bányavak rr szong vol3 megértett szong dekadencia, tündérország, valami éteri játék a betűkkel running vaknyugat viszockij a csillagban börtön újmagyar ima mélyen belélegezni mélymagyar nemzeti turul fülkeforr és vidéke - szobrok, amelyek világgá mentek holtpont a mi médi-bébink vanfény kampf/harc tökhintó jelölték a nagy füzetet! forte-szkéné: a nagy füzet lövöldözős szong dancing graffiti west balkán blogger bio via negativa 3 - interjú egy művésszel via negativa: játék fogpiszkálókkal fülelsz nyomokban toldi boris kadin, a balkáni donnie darko hajótörés, ganxtafáklya metafáradt bakacsin karaván színház, roma tanoda a nyúl veretes párbeszéd gergye krisztián társulata és a bizottság nagyanyám kendője mit keres itt hawking? halottaskönyv előadás előtt vándorló ikonok hajótörés a roosevelt téren thealter nekem, 2013 andaxínház: beavatkozások (vasárnap) legmagyar - hmg hmgs meszidzs dr. máriás, a mennyei vibrátor k2 - önös érdekből én így is tudok fotózni president az előző poszt "sziveri jános voltam, ez volt a büntetésem" kialvatlan ég szógálati közlemény nejlonmenyasszony na ez főbűnök ennek a városnak metanoia: mutatványosok az alkimisták utcájában megnyitó andaxinnal bloggerfüzet, na ja. megnyitó - szokás szerint nem szokványos itt vagyunk mind ragasztó ki ez a férfi? miért szeretem ladányi andreát? thealterre mentünk sorszámnév, házszám kezdődjönmár! szong

Videók

 

 

blogger bio

2013.07.24.

01:29a webnaplóista, a fesztiválblogger, a bloggerina, ez mind én vagyok.
ez nem érdem, hanem állapot.nyolc éve írom a thealter blogját - pontosabban ez a nyolcadik év. fényképezek is.
minden előadást megnézek. a thealter idején keveset eszem (inkább, csak ha etetnek) és keveset alszom.
később szoktam pótolni mindkettőt.

sokszor nem vagyok kommunikatív a fesztiválon, mert nagyon a blogban élek. sokszor már az előadásról kijövet, fejben írok. és akkor nem tud érdekelni más.
szegedi vagyok, terveim szerint egyszer igen hűtlen leszek majd ehhez a városhoz, de most még jó itt, a bicajom, a fényképezőgépem, a fesztiválfüzetem és fesztiválbarátom elengedhetetlen kísérőim a thealter változóan 7-10 napja alatt.
nem értek a színházhoz, de szeretem, a blogomban nem kritikákat írok, hanem benyomásokat, vagy éppen olyan szövegeket, amelyeket egy-egy előadás inspirált.
a nyolc év alatt egyetlen leugatós e-mailt kaptam egy rendezőtől, igazából nem éreztem magam rosszul tőle és nem is szégyellem érte magam.
aki úgy érzi, nyugodtan küldjön e-mailt, írjon nekem kritikát, szongot, benyomásokat,vagy csak küldjön egy üres e-mailt.
leugatós is lehet.

én mindent és mindenkit megértek.

és aki rosszul van, az vagyok én.


fesztiválszív!

nyemcsok éva eső
nyemcsok.eva@gmail.com

a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció