Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

klóz dö dór - végevan besztof thealter 2013, nem hivatalos fesztiválzáró és díjnyulak/nyúldíjak zombikád a nap már lement mr. pejo csodálatos bábjai thealter webáruház/nélkülözhetetlen tárgyak a vízzé vált tündér a legjobb székely vicc karaván színház/roma tanoda free hug szógálati közlemény2 soha nem felejtem el az elsőt ha ivo dimcsev mellettem ült volna - én vagyok te kriptonit/felkelő bulvár a darabokban bányavak rr szong vol3 megértett szong dekadencia, tündérország, valami éteri játék a betűkkel running vaknyugat viszockij a csillagban börtön újmagyar ima mélyen belélegezni mélymagyar nemzeti turul fülkeforr és vidéke - szobrok, amelyek világgá mentek holtpont a mi médi-bébink vanfény kampf/harc tökhintó jelölték a nagy füzetet! forte-szkéné: a nagy füzet lövöldözős szong dancing graffiti west balkán blogger bio via negativa 3 - interjú egy művésszel via negativa: játék fogpiszkálókkal fülelsz nyomokban toldi boris kadin, a balkáni donnie darko hajótörés, ganxtafáklya metafáradt bakacsin karaván színház, roma tanoda a nyúl veretes párbeszéd gergye krisztián társulata és a bizottság nagyanyám kendője mit keres itt hawking? halottaskönyv előadás előtt vándorló ikonok hajótörés a roosevelt téren thealter nekem, 2013 andaxínház: beavatkozások (vasárnap) legmagyar - hmg hmgs meszidzs dr. máriás, a mennyei vibrátor k2 - önös érdekből én így is tudok fotózni president az előző poszt "sziveri jános voltam, ez volt a büntetésem" kialvatlan ég szógálati közlemény nejlonmenyasszony na ez főbűnök ennek a városnak metanoia: mutatványosok az alkimisták utcájában megnyitó andaxinnal bloggerfüzet, na ja. megnyitó - szokás szerint nem szokványos itt vagyunk mind ragasztó ki ez a férfi? miért szeretem ladányi andreát? thealterre mentünk sorszámnév, házszám kezdődjönmár! szong

Videók

 

 

bányavak

2013.07.27.

04:05turul zászlóalj harcosai
nagy magyarország
rászóltak, hogy ne rovásírással töltse ki az űrlapot

- bocsássá meg, de nem emlékszem semmire.
- főleg, hogy ez már a 30. alkalom ebben a hónapban

ince, iringó, izabella, izsák.ince a falu polgármesterségéért indulna, de előtte szépen csendben, csellel gondolta, kicsinálja ellenlábasát, izsákot. aki szexi. rendőrt hív a faluba, hadd vizsgálódjon illegális fakivágások ügyében.
felesége, fia meghalt, húga, iringó vezette az autót. azóta húgát zsarolja, kihasználja, iringó pedig lelkiismeret furdalásból a bátyjával marad. na meg az övé a ház is.
ince fia, izabella egyetemre jár, később kiderül, hogy nem is, három éve takarít egy szupermarkeszben.
a hosszú, bonyodalmas cselekmény során kiviláglik, hogy ince korrupcióba keveredett, izabella menekülne, mert a barátja füvet termesztett a lány erkélyén és lebuktak, olaszba akar menni, de nincs pénz rá.
a román rendőr udvarol, de csalfa: titokban ince ellen nyomoz, és iringóról is kiderítette, hogy az urát egy éjszaka eltette láb alól, s hopsz, bedobta a kútba.
mindenkinek van bűne, és tetézi is, a két nagy ellenlábas, ince és izsák megölik a rendőrt.
izabella és iringó olaszba megy, ince a börtönbe, izsák meg beköltözik a házba, amit megvett.
nagyanyám is szokta volt mondani ilyenkor: nem nevetség, sírni kéne.
és tényleg.(Szkéné Színház - FÜGE Produkció (Budapest): Székely Csaba: Bányavakság
szereplők: Kaszás Gergő, Bozó Andrea, Eke Angéla e.h., Tóth József, Széles László
díszlet, jelmez: Cziegler Balázs
dramaturg: Lőkös Ildikó
a rendező munkatársa: Gábor Anna, Skrabán Judit
rendező: Csizmadia Tibor)

a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció