Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

klóz dö dór - végevan besztof thealter 2013, nem hivatalos fesztiválzáró és díjnyulak/nyúldíjak zombikád a nap már lement mr. pejo csodálatos bábjai thealter webáruház/nélkülözhetetlen tárgyak a vízzé vált tündér a legjobb székely vicc karaván színház/roma tanoda free hug szógálati közlemény2 soha nem felejtem el az elsőt ha ivo dimcsev mellettem ült volna - én vagyok te kriptonit/felkelő bulvár a darabokban bányavak rr szong vol3 megértett szong dekadencia, tündérország, valami éteri játék a betűkkel running vaknyugat viszockij a csillagban börtön újmagyar ima mélyen belélegezni mélymagyar nemzeti turul fülkeforr és vidéke - szobrok, amelyek világgá mentek holtpont a mi médi-bébink vanfény kampf/harc tökhintó jelölték a nagy füzetet! forte-szkéné: a nagy füzet lövöldözős szong dancing graffiti west balkán blogger bio via negativa 3 - interjú egy művésszel via negativa: játék fogpiszkálókkal fülelsz nyomokban toldi boris kadin, a balkáni donnie darko hajótörés, ganxtafáklya metafáradt bakacsin karaván színház, roma tanoda a nyúl veretes párbeszéd gergye krisztián társulata és a bizottság nagyanyám kendője mit keres itt hawking? halottaskönyv előadás előtt vándorló ikonok hajótörés a roosevelt téren thealter nekem, 2013 andaxínház: beavatkozások (vasárnap) legmagyar - hmg hmgs meszidzs dr. máriás, a mennyei vibrátor k2 - önös érdekből én így is tudok fotózni president az előző poszt "sziveri jános voltam, ez volt a büntetésem" kialvatlan ég szógálati közlemény nejlonmenyasszony na ez főbűnök ennek a városnak metanoia: mutatványosok az alkimisták utcájában megnyitó andaxinnal bloggerfüzet, na ja. megnyitó - szokás szerint nem szokványos itt vagyunk mind ragasztó ki ez a férfi? miért szeretem ladányi andreát? thealterre mentünk sorszámnév, házszám kezdődjönmár! szong

Videók

 

 

vándorló ikonok

2013.07.22.

04:30

nézem a monitort.

még ott morajlik és kavarog bennem az előadások sora. nem vagyok még itthon fejben, de látom, valami nem oké.

az ikonjaim megbolondultak és összekeverték önmagukat.
szinte mind máshol van.

azt hitték, hogy ezt majd nem veszem észre, amikor fáradtan, zúgó fejjel, égő szemmel, lüktető szívvel hazaérek hajnalban.

pedig az ikonoknak jó helyen kell lenniük. ha ez nincs így, felborul a világ rendje, elkezdődik a mindennapokba bekúszni valami gonosz káosz, valami rémület, valami kapkodós ijedtség.

ó, most mi lesz?
ó, most mi lesz?
az ikonoknak jó helyen kell lenni.

a szerb templomban, a dóm mellett is ott kell lenni a helyén a csókolónak, gyönyörű ikonkép, hány ajak érintette, hány kéz emelte és tette le, hány kéz törölte tisztára, hány szem nézett mária szemébe esdőn, reménytelenül, boldogan, kérve?

az ikonoknak jó helyen kell lenni.

icona popéknak is, hogy ordítsák a fülembe, kiszorítva a nagy sebességgel biciklizésből eredő zúgó szelet, hogy 'you are on different road, i'm in the milky way' - hozzásegítve ahhoz engem, hogy az egyébkén 11 perces utat 6,2 perc alatt tegyem meg az én A-ból az én B-mbe.
azt hiszem, meglepem őket. nem csinálok semmit. maradjanak az ikonok ott, ahol vannak.

majd most megtanulják, hogy fatalista vagyok.

legközelebb találjatok ki valami jobbat!

(szándékosan fotó nélkül, ikonbosszantás céljából)


a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció